Ny portugisisk golfbane vækker opsigt

Cascais-Estoril (Lissabon), Portugal | Publiceret 23-02-2017

I en nylig gennemført undersøgelse af danske golfspilleres rejsevaner fremgik det, at Portugal er nummer 2 i rækkefølgen over danskernes foretrukne golfdestinationer.

De mest populære områder er Algarvekysten, Lissabon-området med Cascais-Estoril og endelige Oeste-området nord for Lissabon.

Oeste kan i forvejen bryste sig af at være hjemsted for fantastiske golfbaner, som Royal Óbidos og Praia d`El Rey. Med anlæggelsen af endnu en golfbane vil områdets popularitet øges, og Oeste vil for alvor styrke sin position, som en af Portugals mest interessante golfdestinationer.

West Cliffs er navnet på den nye bane, der åbner i juni 2017. Banen er af så sjælden karakter, at den allerede inden åbningen er spået til at blive en af de mest omtalte golfbaner i Europa i de kommende år.

Naturens værk
Den portugisiske linksbane ligger helt ud til Atlanterhavet og er designet af Cynthia Dye fra Dye Designs Group. Virker navnet bekendt, skyldes det nok at Cynthia Dye er niece til Pete Dye, der bl.a. har været involveret i golfbanedesigns som TPC Sawgrass (Florida) og Casa de Campo (Den Dominikanske Republik).

West Cliffs ligger i et kæmpemæssigt kystnært klitlandskab, hvor det har været visionen at anlægge en golfbane, der passer perfekt ind i de eksisterende rammer, som naturen har dikteret.

Et særligt karakteristika ved banen er det autentiske præg, der er over hele anlægget. Det er som om, at West Cliffs altid har ligget der. Fairways snor sig gennem dyner af sand og store waste areas, og bunkers med deres irregulære former passer perfekt ind i det rå og naturlige klitlandskab.

Generelt har det kun i stærkt begrænset omfang været nødvendigt at flytte rundt på store mængder af jord, og folkene bag West Cliffs lover da også, at der venter spillerne en både spektakulær og dramatisk golfoplevelse, som bl.a. indbefatter, at der er kig til havet på samtlige huller på banen.

Det er Praia D’El Rey, som kommer til at drive banen. Praia D’El Rey, der også råder over det 5-stjernede Marriott Praia d`El Rey, ligger kun 10 minutters kørsel fra den ny anlagte golfbane.

I forbindelse med golfanlægget kommer der også til at ligge et træningsområde samt et klubhus med panoramaudsigt ud over Atlanterhavet. Samtidig er der planer om et fremtidigt 5-stjernet luksushotel i forbindelse med banen.

                                                                          

Vil du læse mere om golfrejser til Portugal og bestille et REJSETILBUD, så KLIK HER. Med priser fra 7.795 kr. på Marriott Praia d`El Rey kan du allerede nu booke din næste golfrejse og blive blandt de første, som kommer til at spille West Cliffs. 

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...