Ny golfbane er begyndelsen på noget stort

Muscat, Oman | Publiceret 06-06-2017

Oman er en uspoleret arabisk juvel. Et land, der byder på den mest fantastiske natur, sol og strand. Som turist kan man opleve ørkenoaser, markeder, smukke, gamle fæstningsværker og 1001 nats eventyr i den gamle hovedstad Muscat. Oman er som land endnu langt fra at være blevet væltet omkuld af masseturismen.

Det har alle de store danske charter- og specialrejsebureauer for længst fundet ud af. De tilbyder alle sammen unikke rejser til Oman på den Arabiske Halvø, mens golfrejsebureauerne endnu ikke har taget destinationen til sig.

Antallet af golfbaner er da fortsat også relativt begrænset, men det bliver der helt sikkert lavet om på i fremtiden. Hører man til dem, som allerede har planlagt en familieferie til Oman, så er der al mulig grund til også at tage golfkøllerne med eller i det mindste på forhånd undersøge om der kan lejes et golfsæt på en af de baner, der ligger tættest på Muscat.

Golfturismen er under udvikling i Oman og senest har åbningen af de første 9 huller i Jebel Sifah for alvor været med til, at skabe opmærksomhed i den internationale golfverden.

Jebel Sifah er et ejendomsudviklingsprojekt, som ligger i et område ud mod havet og i køreafstand fra Muscat. Som det første hotel er Sifawy Boutique Hotel klar til at tage imod gæster.

Til resortet hører nu en 9-hullers golfbane, som åbnede i sensommeren 2017. Banen ligger på kanten af havet og med de enorme bjerge i baggrunden.

Åbningen af 9-hullers banen er et led i en større plan om at opføre flere luksushoteller, klubhus, træningsfaciliteter samt at udvide golfbanen med yderligere 9 huller.

Golfbanen, der kommer til at hører ind under Troon, er designet af den erfarne golfbanearkitekt Peter Harradine (Harradine Golf), der på verdensplan har designet mere end 200 golfbaner.

Det har ikke været målet at designe en al for krævende mesterskabsbane, men derimod har Harradine sat stregnerne til en resortbane, som er en visual nydelse og en bane, som kan spilles af alle, uanset niveau.

                                         

Planlægger du en ferie til Oman, som også skal indeholde golf, så er der foruden banen ved Jebel Sifah to andre baner, som er værd at spille, nemlig Muscat Hills Golf & Country Club og Almouj Golf.    

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...