Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Af Søren Barnak | Photo credit: Jason Livy | Publiceret 08-08-2019

Prince’s Golf Club i Sandwich Bay er nabobane til den noget mere berømte Royal St. George’s, der som bekendt lægger fairways til the Open i 2020.    

Prince’s Golf Club, der er fra 1906 og dermed hører til blandt Englands ældste golfbaner, består af tre 9-hullers sløjfer, Himalayas, Shore og Dunes.

I 1932 blev Prince’s Golf Club brugt til The Open, og dengang var vinderen Gene Sarazen. Amerikaneren havde sin storhedstid i 1920’erne og 1930’erne og som én ud af blot fem spillere prøvede Sarazen at vinde samtlige fire majors og dermed lave en 'Career Grand Slam'.

I 2018 gennemgik Prince’s Golf Club’s Himalayas-sløjfe (billederne i denne artikel) en gennemgribende renovering, som løftede de 9 huller op blandt de bedste linkshuller i England. Arbejdet blev udført af golfbanearkitekterne Mackenzie & Ebert, der bl.a. også fungerer som rådgiver for 7 ud af 10 The Open baner; Royal Lytham og St Annes, Royal St. George's, Royal Troon, Royal Liverpool, Royal Birkdale, Carnoustie, Turnberry og Royal Portrush.

Siden er arbejdet med også at forbedre Shore og Dunes gået i gang, og klubben forventer, at alle tre sløjfer er færdigrenoveret i foråret 2020. Det vil sige tids nok til, at alverdens golfspillere, professionelle, såvel som amatører kan spille en runde på nabobanen til The Open.   

For at vise omverdenen hvad den østlige kyststrækning af Kent har at byde på rent golfmæssigt har golffotografen Jason Livy taget en række smukke billeder fra Himalayas.

Billederne afslører, hvilket unikt landskab, der er tale om, og billedserien er ifølge klubbens general manager, Rob McGuirk, kulminationen på det arbejde som begyndte tilbage i 2018.   

                             

Info: Prince’s Golf Club benyttes i dag som kvalifikationsbane til The Open. I forbindelse med banen ligger The Lodge at Prince’s, hvor man kan overnatte samt spise (godt) og hygge sig i baren.    

Fra The Lodge at Prince’s er der udsigt både til Sandwich Bay og til golfbanerne, Prince’s Golf Club og Royal St. George's.

GolfersGlobe har tidligere besøgt Kent-området og har skrevet en artikel fra vores tur. Den kan læses i vores rejsemagasin på linket HER.

Alle artikler

Portugisiske golfbaner stråler i ny billedserie

Portugisiske golfbaner stråler i ny billedserie

Den svenske golffotograf, Peter Corden, kaster med en ny billedserie glans over de to portugisiske baner, West Cliffs Golf Links og Praia D’El Rey...

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....