Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Af Søren Barnak | Photo credit: Jason Livy | Publiceret 08-08-2019

Prince’s Golf Club i Sandwich Bay er nabobane til den noget mere berømte Royal St. George’s, der som bekendt lægger fairways til the Open i 2020.    

Prince’s Golf Club, der er fra 1906 og dermed hører til blandt Englands ældste golfbaner, består af tre 9-hullers sløjfer, Himalayas, Shore og Dunes.

I 1932 blev Prince’s Golf Club brugt til The Open, og dengang var vinderen Gene Sarazen. Amerikaneren havde sin storhedstid i 1920’erne og 1930’erne og som én ud af blot fem spillere prøvede Sarazen at vinde samtlige fire majors og dermed lave en 'Career Grand Slam'.

I 2018 gennemgik Prince’s Golf Club’s Himalayas-sløjfe (billederne i denne artikel) en gennemgribende renovering, som løftede de 9 huller op blandt de bedste linkshuller i England. Arbejdet blev udført af golfbanearkitekterne Mackenzie & Ebert, der bl.a. også fungerer som rådgiver for 7 ud af 10 The Open baner; Royal Lytham og St Annes, Royal St. George's, Royal Troon, Royal Liverpool, Royal Birkdale, Carnoustie, Turnberry og Royal Portrush.

Siden er arbejdet med også at forbedre Shore og Dunes gået i gang, og klubben forventer, at alle tre sløjfer er færdigrenoveret i foråret 2020. Det vil sige tids nok til, at alverdens golfspillere, professionelle, såvel som amatører kan spille en runde på nabobanen til The Open.   

For at vise omverdenen hvad den østlige kyststrækning af Kent har at byde på rent golfmæssigt har golffotografen Jason Livy taget en række smukke billeder fra Himalayas.

Billederne afslører, hvilket unikt landskab, der er tale om, og billedserien er ifølge klubbens general manager, Rob McGuirk, kulminationen på det arbejde som begyndte tilbage i 2018.   

                             

Info: Prince’s Golf Club benyttes i dag som kvalifikationsbane til The Open. I forbindelse med banen ligger The Lodge at Prince’s, hvor man kan overnatte samt spise (godt) og hygge sig i baren.    

Fra The Lodge at Prince’s er der udsigt både til Sandwich Bay og til golfbanerne, Prince’s Golf Club og Royal St. George's.

GolfersGlobe har tidligere besøgt Kent-området og har skrevet en artikel fra vores tur. Den kan læses i vores rejsemagasin på linket HER.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...