Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Af Søren Barnak | Photo credit: Jason Livy | Publiceret 08-08-2019

Prince’s Golf Club i Sandwich Bay er nabobane til den noget mere berømte Royal St. George’s, der som bekendt lægger fairways til the Open i 2020.    

Prince’s Golf Club, der er fra 1906 og dermed hører til blandt Englands ældste golfbaner, består af tre 9-hullers sløjfer, Himalayas, Shore og Dunes.

I 1932 blev Prince’s Golf Club brugt til The Open, og dengang var vinderen Gene Sarazen. Amerikaneren havde sin storhedstid i 1920’erne og 1930’erne og som én ud af blot fem spillere prøvede Sarazen at vinde samtlige fire majors og dermed lave en 'Career Grand Slam'.

I 2018 gennemgik Prince’s Golf Club’s Himalayas-sløjfe (billederne i denne artikel) en gennemgribende renovering, som løftede de 9 huller op blandt de bedste linkshuller i England. Arbejdet blev udført af golfbanearkitekterne Mackenzie & Ebert, der bl.a. også fungerer som rådgiver for 7 ud af 10 The Open baner; Royal Lytham og St Annes, Royal St. George's, Royal Troon, Royal Liverpool, Royal Birkdale, Carnoustie, Turnberry og Royal Portrush.

Siden er arbejdet med også at forbedre Shore og Dunes gået i gang, og klubben forventer, at alle tre sløjfer er færdigrenoveret i foråret 2020. Det vil sige tids nok til, at alverdens golfspillere, professionelle, såvel som amatører kan spille en runde på nabobanen til The Open.   

For at vise omverdenen hvad den østlige kyststrækning af Kent har at byde på rent golfmæssigt har golffotografen Jason Livy taget en række smukke billeder fra Himalayas.

Billederne afslører, hvilket unikt landskab, der er tale om, og billedserien er ifølge klubbens general manager, Rob McGuirk, kulminationen på det arbejde som begyndte tilbage i 2018.   

                             

Info: Prince’s Golf Club benyttes i dag som kvalifikationsbane til The Open. I forbindelse med banen ligger The Lodge at Prince’s, hvor man kan overnatte samt spise (godt) og hygge sig i baren.    

Fra The Lodge at Prince’s er der udsigt både til Sandwich Bay og til golfbanerne, Prince’s Golf Club og Royal St. George's.

GolfersGlobe har tidligere besøgt Kent-området og har skrevet en artikel fra vores tur. Den kan læses i vores rejsemagasin på linket HER.

Alle artikler

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Hele 39 gæstespillere havde fundet vej til Sct. Knuds, da der blev spillet Race to Thailand. I det 52 mand store felt måtte hjemmebanespillerne se alle finalepladserne blive besat af spillere udefra...

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Udviklingen af golfbaner i Sydkorea har historisk set gennemgået tre faser. I nyere tid er anlæggelsen af offentlige golfbaner blevet det som investorerne satser på...

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Billedserie: Prince’s Golf Club i Kent-området viser al sin pragt. Klubben er godt igang med et større renoveringsarbejde, som vil være færdigt før The Open i 2020 skal spilles på nabobanen, Royal St. George’s...

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

96 spillere stillede til start, da Ledreborg Palace Golf Club lagde bane til en afdeling af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe...

Lumine Beach Club genåbner beach club

Lumine Beach Club genåbner beach club

Costa Daurada kystens førende golfresort genåbner beach club efter en renovering på 700.000 kr.

Sommerstemning i Simons Golf Club

Sommerstemning i Simons Golf Club

RACE TO THAILAND: Humøret var højt, da der fredag den 5. juli blev spillet en runde af Race to Thailand i Simons Golf Club. Sponsorer deltog med tasting og var dermed med til at skabe perfekte rammer...