Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Langkawi, Malaysia | Publiceret 29-01-2020

Malaysias TPC Kuala Lumpur råder over landets to bedste golfbaner. Det viser den seneste kåring fra Golf Digest International.

Samtidig rykkede resortet, der oprindeligt hed Kuala Lumpur Golf and Country Club, frem til en 82. plads på den prestigefyldte liste, Top 100 Platinum Golf and Country Clubs of the World. En liste der toppes af Augusta National Golf Club og med The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews på en andenplads.

TPC Kuala Lumpur, West Course

Der findes mere end 200 golfbaner i Malaysia, så det er klart, at placeringen som nummer et (East Course) og to (West Course) på Golf Digest International’s Best Courses in Malaysia taler for sig selv. 

 

 

GolfersGlobe har tidligere besøgt TPC Kuala Lumpur, der blot ligger 8 km udenfor centrum af Kuala Lumpur, og der er ingen som helst tvivl om, at der er tale om to klassebaner. Samtidig yder resortet en første klasses service og er på flere områder med til at sætte nye stander for, hvordan gæster og medlemmer tages imod i en golf og country club.  

TPC Kuala Lumpur, West Course

Begge baner har været benyttet store turneringerne på LPGA Tour (Sime Darby LPGA Malaysia på East Course) og West Course til turneringer på European Tour, Asian Tour og PGA Tour. 

                                      

Læs også: Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

              

East Course åbnede oprindeligt tilbage i 1991 og gennemgik et større renoveringsarbejde fra 2008-2010. Banen byder på en fantastisk spilleoplevelse for spillere på alle niveauer.

TPC Kuala Lumpur, East Course

West Course (1991) regnes som værende den sværeste af de to baner. Både i 2007 og i 2017 blev banen renoveret og modelleret, så den i dag fremstår som et sandt mesterværk. Banen har gennem tiden lagt fairways til både Maybank Malaysian Open (European Tour) og CIMB Classic, en co-sanktioneret turnering mellem Asian Tour og PGA Tour.

                                                                

Se den flotte video fra TPC Kuala Lumpur øverst i artiklen

                    

 

Alle artikler

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Dundonald Links i Skotland investerer 25 mio. britiske pund i nyt klubhus, hotel og lodges. Med de nye tiltag vil resortet manifestere sig blandt Skotlands bedste...

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...