Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Kuala Lumpur, Malaysia | Publiceret 29-01-2020

Malaysias TPC Kuala Lumpur råder over landets to bedste golfbaner. Det viser den seneste kåring fra Golf Digest International.

Samtidig rykkede resortet, der oprindeligt hed Kuala Lumpur Golf and Country Club, frem til en 82. plads på den prestigefyldte liste, Top 100 Platinum Golf and Country Clubs of the World. En liste der toppes af Augusta National Golf Club og med The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews på en andenplads.

TPC Kuala Lumpur, West Course

Der findes mere end 200 golfbaner i Malaysia, så det er klart, at placeringen som nummer et (East Course) og to (West Course) på Golf Digest International’s Best Courses in Malaysia taler for sig selv. 

 

 

GolfersGlobe har tidligere besøgt TPC Kuala Lumpur, der blot ligger 8 km udenfor centrum af Kuala Lumpur, og der er ingen som helst tvivl om, at der er tale om to klassebaner. Samtidig yder resortet en første klasses service og er på flere områder med til at sætte nye stander for, hvordan gæster og medlemmer tages imod i en golf og country club.  

TPC Kuala Lumpur, West Course

Begge baner har været benyttet store turneringerne på LPGA Tour (Sime Darby LPGA Malaysia på East Course) og West Course til turneringer på European Tour, Asian Tour og PGA Tour. 

                                      

Læs også: Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

              

East Course åbnede oprindeligt tilbage i 1991 og gennemgik et større renoveringsarbejde fra 2008-2010. Banen byder på en fantastisk spilleoplevelse for spillere på alle niveauer.

TPC Kuala Lumpur, East Course

West Course (1991) regnes som værende den sværeste af de to baner. Både i 2007 og i 2017 blev banen renoveret og modelleret, så den i dag fremstår som et sandt mesterværk. Banen har gennem tiden lagt fairways til både Maybank Malaysian Open (European Tour) og CIMB Classic, en co-sanktioneret turnering mellem Asian Tour og PGA Tour.

                                                                

Se den flotte video fra TPC Kuala Lumpur øverst i artiklen

                    

 

Alle artikler

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Byen er til overflod beriget af historie, kultur, kunst, viden og spændende mad og byder samtidig på gode muligheder for at slappe af med en runde golf i et behageligt klima.

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien, et af verdens rigeste lande, har fået smag for golfsporten. Nu har den stenrige oliestat lanceret en 10-års plan, hvor målet er, at gøre landet til områdets mest dynamiske golfdestination...

Emirat går forest i kampen for miljøet

Emirat går forest i kampen for miljøet

De tre Abu Dhabi golfklubber, Saadiyat Beach Golf Club, Yas Links og Abu Dhabi Golf Club er i en miljømæssig sammenhæng gået sammen om at vise et godt eksempel til omverdenen…

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysias TPC Kuala Lumpur golf resort råder over landets to bedste golfbaner. Det afslører det anerkendte magasin, Golf Digest International i deres seneste kåring...

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

En af verdens ældste golfklubber indfører udskænkning af alkohol på banen. Det sker for at imødekomme de mange amerikanske golfspillere, som hvert år kommer for at spille den berømte linksbane...

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Hvert år rejser tusindvis af danskere til Thailand for at opleve Asiens ultimative feriedestination. Foruden fantastiske golfbaner byder Thailand også på en lang række unikke ferieoplevelser. Se med her...