Madeira er Europas bedste ø-destination

Publiceret 17-11-2020

Den portugisiske ø Madeira har traditionelt levet lidt i skyggen af Portugals mest populære golfdestinationer, Algarvekysten og Lissabon-området, Cascais samt Oeste, nord for Lissabon.

Men med kåringen (World Travel Awards) for femte år i træk som Europas førende ø-destination, så markerer Madeira sig nu også for alvor som en attraktiv golfdestination.

Levada-vandringer er en populær aktivitet på Madeira

I en tid, hvor det meste af Europa er lukket ned, er Madeira fortsat et af de steder, hvor det fra mange lande er muligt at rejse hen. Smittetallet er lavt og sikkerheden i top.

Øens beliggenhed ud fra Afrikas kyst, på højde med Marokko, betyder, at man som turist bliver begunstiget af et mildt klima med sommertemperaturer omkring 25 grader, mens det om vinteren i gennemsnit er 17 grader og dermed perfekt golfvejr for mange europæere.

Slædeture ned gennem Funchals smalle gader er en anden populær turistattraktion

Madeira er med andre ord en perfekt ’all-year’ destination, og på øen findes der to golfbaner, som begge holder et højt internationalt niveau.

Palheiro Golf

 

 

 

Clube de Golf do Santo da Serra

De tre baner, Clube de Golf do Santo da Serra, Palheiro Golf samt golfbanen på Porto Santo er designet af henholdsvis Cabell B Robinson, Robert Trent Jones Snr og Severiano Ballesteros.

På naboøen Porto Santo findes yderligere en golfbane, som er særdeles populær blandt danske golfspillere

Men for de besøgende er der mange andre ting at tage sig til end blot at spille golf. Øen er kendt for sine mange gode restauranter og i hovedbyen, Funchal, findes der rig mulighed for at shoppe og opleve øens historie og kultur.

Øverst i artiklen findes en video, der viser i hvor høj grad Madeira også er en destination for folk, der elsker det bedre portugisiske køkken.

Madeira og Funchal er på mange måder en oplagt golfdestination. GolfersGlobe har tidligere besøgt øen og er ikke bange for at kalde det for lidt af en overset perle.

                                             

Læs også: Levadavandring er en unik ferieoplevelse

                

GOLFPAS: På Madeira kan der købes et golfpas, som giver adgang til 5 runder på enten Clube de Golf do Santo da Serra eller Palheiro Golf. Prisen er 540 kr. per runde og inkluderer gratis transport til og fra hotellet.

Alle artikler

Sponsoreret Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Tag på et 3-dages golfskoleophold og bliv klar til den kommende golfsæson. Lübkers nytiltrådte PGA Pro, Morten Bartholin står for undervisning alle tre dage. Læs mere her…

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner nu op for at golfspillere kan tilbringe den 14-dage lange karantæneperiode på et golfresort. Læs her om visareglerne og om hvordan du booker dit ophold...

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Nu er det slut med at flyve til både Thailand og USA, hvis det foretrukne flyselskab er Norwegian. Det norske flyselskab vil istedet satse på de korte ruter i Norden og Europa...

Nyt klubhus er som et kunstværk

Nyt klubhus er som et kunstværk

PORTUGAL: Palmares på Algarvekysten har åbnet Portugals måske flotteste klubhus. Til den kommende sæson gør en michelinkok sin entre i køkkenet...

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

REJSEINSPIRATION: På Mallorca ligger en bodega, der med tysk akkuratesse og omhu fremstiller himmelske vine. GolfersGlobe var forbi sidst vi besøgte middelhavsøen...

Race to Thailand klar med turneringskalender

Race to Thailand klar med turneringskalender

Turneringskalenderen er klar og tilmeldingen er åben! I 2021 spilles der 14 steder rundt om i landet, og nye baner vil bl.a. være Helsingør, Korsør, Dronninglund, Holstebro og Silkeborg...