Lotus Valley tilbyder attraktive golfpakker

Bangkok, Thailand | Publiceret 19-12-2019

Det thailandske golfresort Lotus Valley Golf Resort åbner nyt resort hotel med 38 værelser. Dermed tilbyder resortet nu en komplet pakke med både golf, overnatning og forplejning. 

Lotus Valley Golf Resort ligger 1,5 times kørsel nordøst for Bangkok. Resortet består desuden af en flot golfbane, der oprindeligt blev designet af Gary Player. 

 

 

Selve hotellet ligger tæt på klubhuset, og som gæst bliver man hentet og bragt mellem hotel og klubhus, hvis ikke da man vil gå de 800 meter.

I det hele taget er der en udstrakt service på det lille hotel, som også råder over et lækkert poolområde.

Man bor midt i den skønne thailandske landidyl, og fra Sappaya Hotel har gæsterne udsigt ud over områdets mange rismarker og landbrugsområder.

Mange af resortets gæster kommer fra Japan, og derfor har man i klubhusets omklædningsrum indrettet en onsen, hvor man kan få sig et afslappende bad efter timerne på golfbanen. 

Hotellet egner sig fortrinligt til et par overnatninger, weekend- eller mini getaway, og man kan også vælge at tage et stopover på vej hjem fra golf- eller badeferien i Thailand. Fra resortet er der en times kørsel til Suvarnabhumi, der er Bangkoks internationale lufthavn.

Lotus Valley Golf Resort er oprindeligt et vidunderligt Gary Player design, som siden er blevet redesignet af Jon Morrow og Turf Pro Golf’s Craig Bertram.

Banen, der er teknisk krævende med megen vand i spil, er en visuel nydelse. Det skyldes ikke mindst, at fairways ikke, som det ellers ses mange steder, er flankeret af beskæmmende byggeri. Derimod er banen omgivet af træer og byder derfor også på en smuk naturoplevelse. 

I Lotus Valley Golf Resort kombineres nyt og gammelt på smukkeste vis. I det moderne klubhus oplever man den ægte thai gæstfrihed, og på golfbanen vil man opleve et anlæg, som er passet og plejet ned til mindste detalje.  

Til Lotus Valley Golf Resort hører der også en driving range samt en stor putting green.  

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...