Lotus Valley tilbyder attraktive golfpakker

Bangkok, Thailand | Publiceret 19-12-2019

Det thailandske golfresort Lotus Valley Golf Resort åbner nyt resort hotel med 38 værelser. Dermed tilbyder resortet nu en komplet pakke med både golf, overnatning og forplejning. 

Lotus Valley Golf Resort ligger 1,5 times kørsel nordøst for Bangkok. Resortet består desuden af en flot golfbane, der oprindeligt blev designet af Gary Player. 

 

 

Selve hotellet ligger tæt på klubhuset, og som gæst bliver man hentet og bragt mellem hotel og klubhus, hvis ikke da man vil gå de 800 meter.

I det hele taget er der en udstrakt service på det lille hotel, som også råder over et lækkert poolområde.

Man bor midt i den skønne thailandske landidyl, og fra Sappaya Hotel har gæsterne udsigt ud over områdets mange rismarker og landbrugsområder.

Mange af resortets gæster kommer fra Japan, og derfor har man i klubhusets omklædningsrum indrettet en onsen, hvor man kan få sig et afslappende bad efter timerne på golfbanen. 

Hotellet egner sig fortrinligt til et par overnatninger, weekend- eller mini getaway, og man kan også vælge at tage et stopover på vej hjem fra golf- eller badeferien i Thailand. Fra resortet er der en times kørsel til Suvarnabhumi, der er Bangkoks internationale lufthavn.

Lotus Valley Golf Resort er oprindeligt et vidunderligt Gary Player design, som siden er blevet redesignet af Jon Morrow og Turf Pro Golf’s Craig Bertram.

Banen, der er teknisk krævende med megen vand i spil, er en visuel nydelse. Det skyldes ikke mindst, at fairways ikke, som det ellers ses mange steder, er flankeret af beskæmmende byggeri. Derimod er banen omgivet af træer og byder derfor også på en smuk naturoplevelse. 

I Lotus Valley Golf Resort kombineres nyt og gammelt på smukkeste vis. I det moderne klubhus oplever man den ægte thai gæstfrihed, og på golfbanen vil man opleve et anlæg, som er passet og plejet ned til mindste detalje.  

Til Lotus Valley Golf Resort hører der også en driving range samt en stor putting green.  

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...