Lotus Valley tilbyder attraktive golfpakker

Bangkok, Thailand | Publiceret 19-12-2019

Det thailandske golfresort Lotus Valley Golf Resort åbner nyt resort hotel med 38 værelser. Dermed tilbyder resortet nu en komplet pakke med både golf, overnatning og forplejning. 

Lotus Valley Golf Resort ligger 1,5 times kørsel nordøst for Bangkok. Resortet består desuden af en flot golfbane, der oprindeligt blev designet af Gary Player. 

 

 

Selve hotellet ligger tæt på klubhuset, og som gæst bliver man hentet og bragt mellem hotel og klubhus, hvis ikke da man vil gå de 800 meter.

I det hele taget er der en udstrakt service på det lille hotel, som også råder over et lækkert poolområde.

Man bor midt i den skønne thailandske landidyl, og fra Sappaya Hotel har gæsterne udsigt ud over områdets mange rismarker og landbrugsområder.

Mange af resortets gæster kommer fra Japan, og derfor har man i klubhusets omklædningsrum indrettet en onsen, hvor man kan få sig et afslappende bad efter timerne på golfbanen. 

Hotellet egner sig fortrinligt til et par overnatninger, weekend- eller mini getaway, og man kan også vælge at tage et stopover på vej hjem fra golf- eller badeferien i Thailand. Fra resortet er der en times kørsel til Suvarnabhumi, der er Bangkoks internationale lufthavn.

Lotus Valley Golf Resort er oprindeligt et vidunderligt Gary Player design, som siden er blevet redesignet af Jon Morrow og Turf Pro Golf’s Craig Bertram.

Banen, der er teknisk krævende med megen vand i spil, er en visuel nydelse. Det skyldes ikke mindst, at fairways ikke, som det ellers ses mange steder, er flankeret af beskæmmende byggeri. Derimod er banen omgivet af træer og byder derfor også på en smuk naturoplevelse. 

I Lotus Valley Golf Resort kombineres nyt og gammelt på smukkeste vis. I det moderne klubhus oplever man den ægte thai gæstfrihed, og på golfbanen vil man opleve et anlæg, som er passet og plejet ned til mindste detalje.  

Til Lotus Valley Golf Resort hører der også en driving range samt en stor putting green.  

Alle artikler

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

En af verdens ældste golfklubber indfører udskænkning af alkohol på banen. Det sker for at imødekomme de mange amerikanske golfspillere, som hvert år kommer for at spille den berømte linksbane...

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Hvert år rejser tusindvis af danskere til Thailand for at opleve Asiens ultimative feriedestination. Foruden fantastiske golfbaner byder Thailand også på en lang række unikke ferieoplevelser. Se med her...

Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Dansker afholder yogakurser på italiensk golfresort

Toscana: Det 5-stjernede golfresort, Argentario Golf Resort & Spa introducerer ’ Ladies Only ‘Golf & Yoga’ Retreat’. Yogaundervisningen forestås af danskeren Mariah Noelle...

Populært golfresort åbner nyt hotel

Populært golfresort åbner nyt hotel

PORTUGAL: Aroeira Golf åbnede ved udgangen af 2019 et nyt og moderne golfhotel. Med åbningen af det nye hotel rykker Aroeira Golf op blandt Portugals førende golfresorts...

Spaniens bedste par 3-bane ligger i Costa Brava

Spaniens bedste par 3-bane ligger i Costa Brava

Gualta Pitch & Putt, der i 2019 kunne fejre 20 års jubilæum, er kåret som Spaniens bedste par 3-bane. 18-hullers banen egner sig perfekt til en hurtig golfrunde på ferien til Costa Brava...

Oman-bane overstråler de fleste konkurrenter

Oman-bane overstråler de fleste konkurrenter

Al Mouj Golf i Oman er kåret som Mellemøstens næstbedste golfbane, kun overgået af The Majlis i Emirates Golf Club i Dubai...