Kitesurfing og golf i El Gouna

Hurghada/El Gouna & Soma Bay, Egypten | Publiceret 02-05-2015

Livsnydere fra hele verden valfarter året rundt til El Gouna for at leve ferien på første klasse med mulighed for at dyrke en masse sjove (vandsports) aktiviteter. I El Gouna keder man sig aldrig, og bliver man træt af at dase ved poolen eller på stranden kan man snuppe endnu en runde på golfbanen eller sætte sig i skyggen på sin favoritcafe ved marinaen og drikke en kop kaffe eller nyde et glas vin.

På byens hjemmeside kan man læse en masse om de mange aktivitetsmuligheder, som El Gouna frister turisterne med. Her får du vores 6 favoritter.

1. Dykning og snorkling er to af de mange tilbud som El Gouna har at byde på. Dyk ned på dybet og oplev det fascinerende dyreliv og det smukke koralrev. Byen har hele 9 lokale dykkercentre, så der er masser af muligheder for at leje udstyr og snuppe en tur under havoverfladen.

2. El Gouna er kendt som kitesurfernes paradis. Lavvandede områder til nybegyndere og fremragende klimatiske forhold med masser af sol og vind gør betingelserne optimale og med hele 6 kitesurfing centre er det nemt at booke tid til den første lektion.

3. Den flotte 18-hullers ørken golfbane, El Gouna Golf Course, skal spilles mindst en 3-4 gange, førend man for alvor har fundet ud af de mange tricky huller. Banen ligger i forbindelse med Steigenberger Golf Resort og byder på en fantastisk golfoplevelse.

4. En rundtur i lagunen er et must, når man er på besøg i Egyptens svar på Venedig. Tag afsted direkte fra dit hotel eller find den nærmeste afgang fra marinaen og oplev El Gouna set fra vandsiden. På turen kommer du forbi alle byens hoteller og mange flotte boliger. En sjov og anderledes ferieoplevelse for hele familien.

5. Har man ikke fået nok sejlads, så kan man komme ud på det store åbne hav med en af de to katamaraner, Oceana 1 og Oceana 2. Tag med på de planlagte ture, som både giver mulighed for at snorkle i Det Røde Hav, opleve den smukke solnedgang og måske endda se delfiner på helt tæt hold.

6. Man kan ikke være på golfferie i El Gouna uden også at snuppe et par timer i en liggestol på stranden. Tag familien med og nyd solen, varmen og de vidunderlige lavvandede strandområder. Nogle af de mest populære strande er Zeytouna beach og Mangroovy beach. På linket her kan du tjekke, hvor den nærmeste strand er I forhold til dit hotel. Find din strand.

Alle artikler

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

Nu genåbner TAP Air Portugal ruten fra København til Lissabon og golfspillere kan derfor se frem til inden så længe at kunne komme på golfrejse i skønne Portugal...