Kåring af Europas bedste golfoplevelse

Algarve, Portugal | Publiceret 03-12-2016

Det anerkendte portugisiske golfresort, Quinta do Lago er ved årets ’Oscar-uddeling’ indenfor golfverdenen netop blevet kåret som ’Europas bedste golfoplevelse, 2016’.

Ved samme lejlighed blev Portugal udråbt som ’Europas Bedste Golfdestination’.

Drømmer man om en golfrejse til Sydeuropa, så kan man godt begynde at indstille sigtekornet på Portugal og i særdeleshed Algarvekysten. For her finder man nogle af Europas bedste golfbaner.

Quinta do Lago er ikke ene om at skille sig ud. Også golfbaner som Onyria Palmares Golf og Monte Rei Golf & Country Club (klik på de to links for at se de mange flotte billeder) er med til at løfte standarden for golfbanerne i Portugal.

Quinta do Lago Resort består af 3 fremragende mesterskabsbaner, Quinta do Lago North Course, South Course og Laranjal. 

Resortet blev allerede i 2015 kåret af det britiske golfmagasin Today’s Golfer til at være det bedste golfresort i Portugal. Kåringen kom i kølvandet på en flerårig periode, hvor der var blevet investeret næsten 300 mio. kr. i resortet og dets faciliteter.

Blandt mange fremskridt var åbningen af et ultra moderne Paul McGinley Golf Academy med tilhørende TaylorMade Performance Center, det eneste af sin slags i den sydlige del af Europa.

Senest er der så også foretaget en totalrenovering af Quinta do Lago North Course, som har kostet i omegnen af 90 mio. kr. Layoutet på den nyrenoverede bane har Ryder Cup kaptajn Paul McGinley stået for i tæt samarbejde med den anerkendte amerikanske golfbanearkitekt Beau Welling. Klik her for at læse mere om de tre golfbaner.

GolfersGlobe’s anbefaling
Quinta do Lago Resort lægger vægt på, at gæsterne kan få sig en eksklusiv og luksuriøs ferieoplevelse. Det gøres bl.a. ved at tilbyde et såkaldt ’Dine with a Sommelier’ koncept på resortet nye gourmetrestaurant, Bovino Steakhouse.

Til resortet hører det 5-stjernede hotel, Hotel Quinta do Lago, og indenfor få minutters kørsel fra golfbanerne findes også det eksklusive Hotel Conrad.

Lader man sig indlogere på Hotel Conrad bliver golfferien næppe mere perfekt. Det elegante hotel har siden åbningen i 2012 sat nye standarder for luksushoteller på den portugisiske Algarvekyst.

Med inspiration fra Portugals mest berømte 1800-tals ejendomme er arkitekten lykkes med at skabe et imponerende hotel, der ligger med udsigt til det smukke portugisiske landskab.

Bor man på Hotel Conrad er der kun få minutters kørsel til de tre golfbaner. Hvad kan man så mere forlange på golfrejsen til Portugal.

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...