Kåring af Europas bedste golfoplevelse

Algarve, Portugal | Publiceret 03-12-2016

Det anerkendte portugisiske golfresort, Quinta do Lago er ved årets ’Oscar-uddeling’ indenfor golfverdenen netop blevet kåret som ’Europas bedste golfoplevelse, 2016’.

Ved samme lejlighed blev Portugal udråbt som ’Europas Bedste Golfdestination’.

Drømmer man om en golfrejse til Sydeuropa, så kan man godt begynde at indstille sigtekornet på Portugal og i særdeleshed Algarvekysten. For her finder man nogle af Europas bedste golfbaner.

Quinta do Lago er ikke ene om at skille sig ud. Også golfbaner som Onyria Palmares Golf og Monte Rei Golf & Country Club (klik på de to links for at se de mange flotte billeder) er med til at løfte standarden for golfbanerne i Portugal.

Quinta do Lago Resort består af 3 fremragende mesterskabsbaner, Quinta do Lago North Course, South Course og Laranjal. 

Resortet blev allerede i 2015 kåret af det britiske golfmagasin Today’s Golfer til at være det bedste golfresort i Portugal. Kåringen kom i kølvandet på en flerårig periode, hvor der var blevet investeret næsten 300 mio. kr. i resortet og dets faciliteter.

Blandt mange fremskridt var åbningen af et ultra moderne Paul McGinley Golf Academy med tilhørende TaylorMade Performance Center, det eneste af sin slags i den sydlige del af Europa.

Senest er der så også foretaget en totalrenovering af Quinta do Lago North Course, som har kostet i omegnen af 90 mio. kr. Layoutet på den nyrenoverede bane har Ryder Cup kaptajn Paul McGinley stået for i tæt samarbejde med den anerkendte amerikanske golfbanearkitekt Beau Welling. Klik her for at læse mere om de tre golfbaner.

GolfersGlobe’s anbefaling
Quinta do Lago Resort lægger vægt på, at gæsterne kan få sig en eksklusiv og luksuriøs ferieoplevelse. Det gøres bl.a. ved at tilbyde et såkaldt ’Dine with a Sommelier’ koncept på resortet nye gourmetrestaurant, Bovino Steakhouse.

Til resortet hører det 5-stjernede hotel, Hotel Quinta do Lago, og indenfor få minutters kørsel fra golfbanerne findes også det eksklusive Hotel Conrad.

Lader man sig indlogere på Hotel Conrad bliver golfferien næppe mere perfekt. Det elegante hotel har siden åbningen i 2012 sat nye standarder for luksushoteller på den portugisiske Algarvekyst.

Med inspiration fra Portugals mest berømte 1800-tals ejendomme er arkitekten lykkes med at skabe et imponerende hotel, der ligger med udsigt til det smukke portugisiske landskab.

Bor man på Hotel Conrad er der kun få minutters kørsel til de tre golfbaner. Hvad kan man så mere forlange på golfrejsen til Portugal.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...