Italiensk luksusresort tilbyder særlige golfpakker

Sicilien, Italien | Af Søren Barnak | Publiceret 26-07-2018

Drømmer man om at komme væk fra det grå og triste efterårsvejr, så har man nu chancen for at få en ekstraordinær oplevelse på et af Europas bedste golfresorts.

Det drejer sig om det 5-stjernede italienske Verdura Resort, som er en del af Rocco Forte porteføljen, der består af en række luksushoteller steder som Rom, London og St Petersborg.

Frem til november tilbyder Verdura Resort på Sicilien en særlig ‘Golf Experiential Packages’, der bl.a. inkluderer 4 overnatninger, lufthavnstransfer, 2 runder golf, en velkomstgave, morgenmad og to 3-retters middage samt muligheden for at komme til vinsmagning inkl. frokost på vingården, Planeta. Som alternativ kan man komme på en guidet tur til tempeldalen ved Agrigento, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.

Siden åbningen i 2009 har det 5-stjernede luksusresort etableret sig som et af Europas førende golf- og ‘lifestyle’ resorts. Senest er resortet af Golf World blevet kåret som nr. 4 på listen over Kontinentaleuropas 100 bedste golfresorts.

Verdura Resort, der ligger mellem Agrigento og fiskerbyen Sciacca, er placeret direkte ud mod Middelhavet og har bl.a. en 1,8 km lang privat badestrand.

Verdura Resort, der også er vært for europatour-turneringen Rocco Forte Sicilian Open, ligger i det vestlige hjørne af Sicilien.

Sicilien er Middelhavets største ø, og den smukke vulkanø er for mange lig med eventyrlige oplevelser. På øen findes der frodige kyststrækninger, smukke bjergområder, langstrakte middelhavsstrande og en spændende kulturarv, der bl.a. kan opleves i havnebyen, Messina, der har rødder helt tilbage i den græske mytologi.

Sicilien er som en historiebog, fyldt med spændende oplevelser. Øen virker uspoleret med de mange små autentiske landsbyer, der ligger omkranset af olivenlunde og vinmarker. Steder, der er værd at besøge er bl.a. vulkanen Etna, fiskerbyen Sciacca, storbyen Palermo samt den gamle by i Catania.

Endelig er der det sicilianske køkken – det vidunderlige middelhavskøkken, hvor kokkene på selv det mindste trattoria sætter en ære i at levere en autentisk spiseoplevelse med brugen af lokale råvarer.

Sicilien er som et bugnende spisekammer, så der er på den front nok at se frem til, når sulten skal stilles mellem golfrunderne.

                                                           

Læs mere om Verdura Resort ved at klikke HER  og bestil et rejsetilbud på din næste golfferie til Sicilien

                   

Alle artikler

Rejsebeskrivelser fra Algarvekystens hjerte

Rejsebeskrivelser fra Algarvekystens hjerte

GolfersGlobe har besøgt Algarvekysten i det sydlige Portugal og bringer her vores indtryk fra en af golfeuropas mest interessante områder...

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

VIDEO: LUMINE Mediterránea Beach & Golf Community lægger græs til dette års tourskole. Når pro'erne er væk indtages det populære resort igen af almindelige golfspillere...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Danske Lucas Bjerregaard åbner golfakademi hos Dom Pedro Hotels & Golf Collection på den portugisiske algarvekyst. Hør hvad den danske tourspiller siger om det nye akademi...

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

VIDEO: Den portugisiske ø, Madeira, som ligger ud fra Marokkos kyst, er meget mere end et rejsemål kun for naturelskere. Øen byder på nogle rigtig flotte golfbaner. Læs mere på linket her...

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Arabian Ranches Golf Club genåbner efter en større renovering med omlæggelse af samtlige 18 greens. Banen regnes blandt Dubai's mest populære blandt almindelige golfspillere...

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

VIDEO: Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvilket gør landet til Asiens førende golfdestination. Se videoen og kom med på en rundtur i Amazing Thailand...