Italiensk luksusresort tilbyder særlige golfpakker

Sicilien, Italien | Af Søren Barnak | Publiceret 26-07-2018

Drømmer man om at komme væk fra det grå og triste efterårsvejr, så har man nu chancen for at få en ekstraordinær oplevelse på et af Europas bedste golfresorts.

Det drejer sig om det 5-stjernede italienske Verdura Resort, som er en del af Rocco Forte porteføljen, der består af en række luksushoteller steder som Rom, London og St Petersborg.

Frem til november tilbyder Verdura Resort på Sicilien en særlig ‘Golf Experiential Packages’, der bl.a. inkluderer 4 overnatninger, lufthavnstransfer, 2 runder golf, en velkomstgave, morgenmad og to 3-retters middage samt muligheden for at komme til vinsmagning inkl. frokost på vingården, Planeta. Som alternativ kan man komme på en guidet tur til tempeldalen ved Agrigento, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.

Siden åbningen i 2009 har det 5-stjernede luksusresort etableret sig som et af Europas førende golf- og ‘lifestyle’ resorts. Senest er resortet af Golf World blevet kåret som nr. 4 på listen over Kontinentaleuropas 100 bedste golfresorts.

Verdura Resort, der ligger mellem Agrigento og fiskerbyen Sciacca, er placeret direkte ud mod Middelhavet og har bl.a. en 1,8 km lang privat badestrand.

Verdura Resort, der også er vært for europatour-turneringen Rocco Forte Sicilian Open, ligger i det vestlige hjørne af Sicilien.

Sicilien er Middelhavets største ø, og den smukke vulkanø er for mange lig med eventyrlige oplevelser. På øen findes der frodige kyststrækninger, smukke bjergområder, langstrakte middelhavsstrande og en spændende kulturarv, der bl.a. kan opleves i havnebyen, Messina, der har rødder helt tilbage i den græske mytologi.

Sicilien er som en historiebog, fyldt med spændende oplevelser. Øen virker uspoleret med de mange små autentiske landsbyer, der ligger omkranset af olivenlunde og vinmarker. Steder, der er værd at besøge er bl.a. vulkanen Etna, fiskerbyen Sciacca, storbyen Palermo samt den gamle by i Catania.

Endelig er der det sicilianske køkken – det vidunderlige middelhavskøkken, hvor kokkene på selv det mindste trattoria sætter en ære i at levere en autentisk spiseoplevelse med brugen af lokale råvarer.

Sicilien er som et bugnende spisekammer, så der er på den front nok at se frem til, når sulten skal stilles mellem golfrunderne.

                                                           

Læs mere om Verdura Resort ved at klikke HER  og bestil et rejsetilbud på din næste golfferie til Sicilien

                   

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...