Hua Hin står foran en ny start

Phuket, Thailand | Publiceret 07-05-2022

Når den internationale golfturnering Centara World Masters Golf Championships vender tilbage i maj 2022 er det bevis på, at optimismen atter spirer i Thailand.

Turneringen, der spilles i den populære bade- og ferieby Hua Hin, afvikles på et tidspunkt, hvor Thailand for alvor er i gang med at lempe på indrejserestriktionerne.

Turisterne har sukket efter igen at kunne besøge Hua Hin, som er en af Thailands populæreste feriedestinationer, og både hoteller og golfbaner melder sig klar til at modtage de mange turisterne, som nu forventes at strømme til området i den resterende del af 2022.

I et land, hvor der findes mere end 250 golfbaner, og hvor megen af landets turisme er baseret på besøg af internationale golfspillere, har Hua Hin opnået et ry, som en af Thailands bedste golfdestinationer.

                       

Læs også: Ny guide til Thailands bedste golfbaner

               

 

I Hua Hin findes der 10 golfbaner, hvoriblandt Banyan Golf Club og Black Mountain regnes med blandt Asiens bedste golfbaner. På billedet ses Black Mountain.

Stor international golfturnering markerer ny start for turismen
Hua Hin kan noget særligt, og de lokale glæder sig nu til at kunne fremvise deres smukke kystby og dele ud af den varme thailandske gæstfrihed.

 

 

Byens størrelse matcher de fleste turisters drømme om et lille ferieparadis, og med bjergene mod vest og de lange hvide sandstrande mod øst har byen alt hvad man kan ønske sig.

Tiden med Covid-19 rejserestriktioner har for thailænderne været en hård tid, men meldingerne går nu på, at turisterne strømmer til og at Hua Hin åbner mere og mere op.

Hua Hin ligger kun 3 timers kørsel fra Bangkoks internationale lufthavn, Suvarnabhumi Airport. Men turen fra Bangkok kan også foretages med tog og dermed med ankomst på den smukke, gamle jernbanestation.

 

Midt i den gryende optimisme vækker det ekstra glæde, at Asiens største golfturnering for helt almindelige amatørgolfspillere, ​​Centara World Masters, står foran en genkomst, nu hvor byen kan byde velkommen til internationale turister, som kan rejse til Thailand stort set uden nogen former for rejserestriktioner.  

Det er sjette år, at ’byens førende hotel’ Centara Hotels & Resorts er vært for Centara World Masters, og det er første år efter at Thailand nærmest har været nedlukket siden 2020.

Centara World Masters er en af de vigtigste begivenheder i årets golfkalender for Hua Hin, og turneringen har i den nuværende situation stor betydning for byens økonomi, hvor både golfbaner, hoteller, restauranter, butikker og transportfirmaer kan se frem til at få gavn af de mange besøgende.   

Turisterne har været savnet
Hua Hin oplever lige nu genoplivning af turismen, og der er masser af tegn på, at turismen er på vej tilbage.

Butikkerne har atter rullet persiennerne op, og byen summer af liv. Og når byen afvikler en golfturnering som Centara World Masters ses der heldigvis masser af internationale golfspillere i gadebilledet fra lande som Island, Frankrig, Schweiz, Dubai, Canada og Sydafrika, Korea og Japan.

Banyan Golf Club

Fra arrangørernes side er man da også sikker på, at årets turnering bliver startskuddet for en bedre fremtid for Hua Hin og Thailand generelt.

                    

Hua Hin: 5 ting du ikke må gå glip af

          

’Vi er meget optimistiske med hensyn til genopretning af turismen i Thailand, især med den gradvise ophævelse af rejserestriktioner, som vil forenkle ankomstprocessen og gøre det mere attraktiv for rejsende igen at komme til Thailand,’ lyder det fra Jan Weisheit, der er hotelmanager på Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin.

Hotelmanageren holder øje med, hvornår regeringen fjerner de sidste rejserestriktioner, som i dag er det såkaldte Thailand Pass, som alle rejsende indtil nu har skulle udfylde før indrejse.  

’Golfturisme er et vigtigt marked for os - ikke kun i Hua Hin, men i hele landet. Det gælder både Phuket, Pattaya, Chiang Mai og Koh Samui, hvor golfspillere kan finde golfbaner i verdensklasse - og vi glæder os alle til at byde gæster velkommen tilbage til Thailand i den nærmeste fremtid,’ fortæller Jan Weisheit.

Hua Hin Hills Vineyard

 

Hua Hin er en af ​​Thailands førende feriedestinationer og samtidig en attraktiv golfdestination. Kort om Hua Hin:

- Byen ligger tre timers kørsel syd for Bangkok ud mod Thailandbugten.

- Der er god infrastruktur fra Bangkok til Hua Hin.

- Den thailandske konge har sit sommerpalads i Hua Hin.

- Golf i verdensklasse – Hua Hin har to gange vundet International Association of Golf Tour Operators-prisen for Asia Golf Destination of the Year (senest i 2019).

- Golfbaner, findes der 10 af, hvor Banyan Golf Club og Black Mountain er de to baner, som er højest profilerede.

- Naturattraktioner – to af Thailands smukkeste nationalparker, Khao Sam Roi Yot mod syd og Kaeng Krachan mod vest, er inden for en dagstur fra Hua Hin. For ikke at nævne de mange strande, der strækker sig langs kysten.

- Turistattraktioner – Hua Hin’s natmarked er en populær turistattraktion sammen med natmarkederne Cicada og Tamarind. Hvis du leder efter lidt spænding, har Black Mountain Water Park ni forskellige vandrutsjebaner.

- Der dyrkes vin i Thailand, og lige udenfor Hua Hin kan man komme til vinsmagning på Hua Hin Hills Vineyard. 

- Natteliv – midt i Hua Hin findes der et livligt område med restauranter, spillesteder med livemusik, klubber og barer.

 

                                               

Artiklen er lavet i samarbejde med ClassicGolf og Golfasian

Alle artikler

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...