Hua Hin åbner op for international flyvninger

Hua Hin, Thailand | Publiceret 08-08-2017

Hua Hin er en af Thailands mest populære feriedestinationer, måske fordi byen stadig minder om en forvokset landsby og langt fra er så overendt af turister, som man oplever det andre steder i Thailand.

Men nu kan tiderne være på mod en markant ændring for byens status, som hyggelig feriebadeby.

Det er flyselskabet Air Asia, som har offentliggjort, at der fra efteråret 2017 kan være internationale flyruter på vej til og fra Hua Hin.

I første omgang drejer det sig ikke om fly til og fra Danmark, men derimod om daglige flyvninger fra Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Air Asia har angiveligt fremlagt en plan for Hua Hin Airport, som omfatter en betydelig udvidelse af byens nuværende indenrigslufthavn.

I første omgang er der udsigt til, at mellem 50-60.000 turister fra Malaysia hvert år skal flyves ind til Hua Hin, og næste step i planerne omfatter også flyvninger til og fra Singapore, Hong Kong, Indien, Filippinerne, Australien og muligvis også USA.

Desuden vil indenrigsflyvninger til både Phuket og Krabi også kunne komme på tale allerede fra 2019. Det fremgår af Thaivisa.com, som bringer historien.  

På Hua Hins største golfbane, Black Mountain, vækker nyheden begejstring. På golfbanens hjemmeside udtaler den administrerende direktør, svenskeren Harald Elisson, at hvis planerne gennemføres vil det gøre det lettere for turister at komme til Hua Hin og Black Mountain, som kun ligger 20 minutter fra lufthavnen.

En udvidelse af lufthavnen med udsigt til at kunne modtage turister fra både Singapore og Hongkong vil, ifølge Harald Elisson kunne ændre hele områdets dynamik.

Der skulle angiveligt allerede foreligge planer om 40 internationale ruter til og fra Hua Hin. Om det også omfatter Danmark melder historien ikke noget om. Skal man i dag på golfferie til Hua Hin, så flyves der ind til Bangkok, hvorefter der er minimum 3 timers landstransport (tog eller bus), førend man ankommer til Hua Hin.

                                                 

Kunne du tænke dig at komme på en golfrejse til Hua Hin, så KLIK HER for at læse mere og bestille et rejsetilbud, så snart du har fundet dit foretrukne hotel.

 

 

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...