Her er golfdestinationen alle drømmer om

La Romana - San Pedro, Den Dominikanske Republik | Publiceret 18-11-2020

Den Dominikanske Republik er sådan et sted de fleste golfspillere drømmer om at besøge, og skulle nogen være i tvivl, så er Den Dominikanske Republik Caribiens bedste golfdestination

Det blev endnu engang en realitet efter årets World Golf Award, hvor golfspillere fra 129 lande sammen med folk fra golfbranchen stemte det caribiske ø-paradis ind på en sikker førsteplads.

På de smukke og udfordrende golfbaner, der ligger ud til Det Caribiske Hav og Atlanterhavet, bliver man som golfspiller mødt af baner, der bedst kan betegnes som ren verdensklasse.

Punta Espada Golf Club

På øen Hispaniola, hvor Den Dominikanske Republik ligger, findes der fantastiske golfbaner for enhver smag. I alt findes der 30 golfbaner og på mange af dem spilles der ude langs med havet.   

                                            

TEMA: KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK

                  

Har man først én gang besøgt Den Dominikanske Republik, så er det et af de steder man drømmer om at besøge igen og igen. For Den Dominikanske Republik har den fulde pakke. Et vidunderligt klima, nogle fantastiske hoteller og nogle fremragende golfbaner. 

Nedenfor er 4 golfbaner fremhævet med hver deres signaturtræk. Baner, som er et must-play, når man tager på en golfferie til Den Dominikanske Republik.  

For spændingens skyld skal man spille Teeth of the Dog. Hele 7 af banens huller ligger ude langs med havet. Navnet på banen stammer fra de takkede klipper, der ligner hundetænder. Historien om anlæggelsen af golfbanen kan læses i magasinet på linket lige herover. 

Teeth of the Dog åbnede i 1971 og er en af tre mesterskabsbaner - alle designet af golflegende Peter Dye - placeret inden for det 7.000 hektar store luksusferiested Casa de Campo i La Romana. De to øvrige baner er Dye Fore og The Links.

For udsigtens skyld skal man spille Punta Espada i Punta Cana. Banen har været brugt på PGA Champions Tour og i øvrigt er designet af Jack Nicklaus. Beliggende på den luksuriøse Cap Cana ejendom kan golfspillere nyde stranden, laguner og jungleløv som baggrund, mens fairways er flankeret af strækninger med hvidt bountysand lige ud mod havet.

For celebrity spotting – hvis man er til den slags, så skal man tage til Corales og La Cana: Punta Cana Resort & Club er designet af Tom Fazio, og golfbanen er særdeles populær blandt diverse berømtheder.

Banen er samtidig både smuk og krævende med klipper, bugter, søer og kløfter samt en udfordrende tre-hullers finale, hvor spillerne skal navigere rundt om Devil’s Elbow (Djævlens albue) ude langs med havet.

 

 

Endelig så skal man for prestigens skyld spille Playa Grande, Costa Verde. Denne bane anses som værende Den Dominikanske Republiks mest eksklusive golfbane.

Med en naturskøn beliggenhed ved den nordlige Atlanterhavskyst omgivet af klipper og palmetræer er der også noget godt for øjet. Banen er oprindelig designet af Trent Jones Sr og siden renoveret af sønnen Rees Jones.

Alle artikler

Sponsoreret Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Tag på et 3-dages golfskoleophold og bliv klar til den kommende golfsæson. Lübkers nytiltrådte PGA Pro, Morten Bartholin står for undervisning alle tre dage. Læs mere her…

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner nu op for at golfspillere kan tilbringe den 14-dage lange karantæneperiode på et golfresort. Læs her om visareglerne og om hvordan du booker dit ophold...

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Nu er det slut med at flyve til både Thailand og USA, hvis det foretrukne flyselskab er Norwegian. Det norske flyselskab vil istedet satse på de korte ruter i Norden og Europa...

Nyt klubhus er som et kunstværk

Nyt klubhus er som et kunstværk

PORTUGAL: Palmares på Algarvekysten har åbnet Portugals måske flotteste klubhus. Til den kommende sæson gør en michelinkok sin entre i køkkenet...

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

REJSEINSPIRATION: På Mallorca ligger en bodega, der med tysk akkuratesse og omhu fremstiller himmelske vine. GolfersGlobe var forbi sidst vi besøgte middelhavsøen...

Race to Thailand klar med turneringskalender

Race to Thailand klar med turneringskalender

Turneringskalenderen er klar og tilmeldingen er åben! I 2021 spilles der 14 steder rundt om i landet, og nye baner vil bl.a. være Helsingør, Korsør, Dronninglund, Holstebro og Silkeborg...