Guide til gode liv i Sonoma County

Californien; USA (Photo: PR) | Publiceret 13-12-2017

Hvert år rejser flere hundrede tusinde danskere på ferie i USA. Mange vælger Californien som destination, hvor bl.a. San Francisco står højt på ønskelisten.

Men vil man prøve noget nyt og spændende, så skal man efter et visit i San Francisco tage nordpå til Sonoma County, hvor hovedbyen hedder Santa rosa.

I Sonoma County kan man gå på opdagelse i hemmelige vingrotter eller besøge nogle af områdets mere end 400 vingårde (billedet øverst på siden er fra Alexander Valley (alexandervalley.org).

Sonoma County er et overflødighedshorn af gode restauranter og hyggelige hoteller, så der er nok at tage sig til, hvis man vil besøge et for mange danskere ukendt hjørne af Californien.

Nedenfor får du 3 tips til, hvad du kan opleve i Sonoma County, og øverst på siden kan du se en video, som viser nogle af områdets bedste vinfarme og restauranter.

Udlev din drøm som vinbonde i Sonoma
På Ram’s Gate Estate Faultline Vineyard kan man udleve drømme om at være vinbonde. Det er muligt at købe sig til en dag sammen med vingårdens ansatte og få et sjældent indblik i, hvordan arbejdet foregår på en vingård i Californien.

Er ferien planlagt med ankomst i høstsæsonen, så venter der den helt store oplevelse, når du kan deltage i vinhøsten side om side med gårdens ansatte.

Ram’s Gate Estate Faultline Vineyard tilbyder også omvisninger og vinsmagninger, ligesom det er muligt at spise i stedets restaurant.

Michelin-stjerner hos SingleThread
I 2016 åbnede kokken Kyle Connaughton og hans kone Katina restauranten, SingleThread i den nordcaliforniske by, Healdsburg.

Lige siden åbningen er restaurantens 11-retters tasting menu blevet rost til skyerne.

Menuen udmærker sig ved, at parret fortrinsvis bruger egenproducerede råvarer.

SingleThread leverer overbevisende gastronomi i en sådan grad, at restauranten i dag har to Michelin-stjerner.

Indlogering på det luksuriøse Farmhouse Inn
Det amerikanske rejsemagasin Condé Nast har udpeget det kendte Farmhouse Inn til at være det nordlige Californiens bedste hotel i 2017.

Farmhouse Inn byder sine gæster på en komplet hoteloplevelse, og hotellet, der har været ejet af samme familie gennem fem generationer, fremviser det bedste Sonoma County har at byde på.

Luksus og rustik charme er noget af det, som kendetegner Farmhouse Inn og som betyder, at gæsterne gerne rejser langt for at nyde nogle dage på dette fantastiske sted.

                                                    

Der findes i Californien mere end 1.100 golfbaner. Den største koncentration af baner findes omkring Palm Desert, San Diego og La Quinta.

Bennett Valley Golf Course 

Nord for San Francisco findes også en række gode golfbaner, heriblandt Northwood Golf Club og Bennett Valley Golf Course, der begge ligger tæt på Santa Rosa.

Northwood Golf Club

Alle artikler

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

VIDEO: LUMINE Mediterránea Beach & Golf Community lægger græs til dette års tourskole. Når pro'erne er væk indtages det populære resort igen af almindelige golfspillere...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Danske Lucas Bjerregaard åbner golfakademi hos Dom Pedro Hotels & Golf Collection på den portugisiske algarvekyst. Hør hvad den danske tourspiller siger om det nye akademi...

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

VIDEO: Den portugisiske ø, Madeira, som ligger ud fra Marokkos kyst, er meget mere end et rejsemål kun for naturelskere. Øen byder på nogle rigtig flotte golfbaner. Læs mere på linket her...

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Arabian Ranches Golf Club genåbner efter en større renovering med omlæggelse af samtlige 18 greens. Banen regnes blandt Dubai's mest populære blandt almindelige golfspillere...

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

VIDEO: Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvilket gør landet til Asiens førende golfdestination. Se videoen og kom med på en rundtur i Amazing Thailand...

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai's nyeste golfbane, Dubai Hills, er blevet kåret som verdens bedste nye golfbane. Banen er designet, så den passer til den almindelige golfer, dvs. med brede fairways og et generelt spillevenligt layout...