Guide til Cornwall, Devon og Somerset

Sydvest, England | Publiceret 05-05-2015

Det sydvestligste hjørne af England, som bl.a. omfatter områderne Cornwall, Devon og Somerset har alt det, som der skal til for at være den perfekte destination for en golfferie.

Først og fremmest er der selvfølgelig golfbanerne, som eksempelvis Royal North Devon, Burnham & Berrow og St Enodoc, som alle hører til blandt de bedste i England. Banerne er samlet kendt under betegnelsen England's Atlantic Links.

Men Cornwall, Devon og Somerset har tilsammen så meget andet at byde på. Romantiske kystbyer, øde hedestrækninger, lækre lavvandede sandstrande og en rå og forreven kyststrækning, som skaber dramatiske og smukke udsigter og som er det perfekte stykke land til de klassiske linksgolfbaner.

Det sydvestlige hjørne af England byder også på en lang række fremragende overnatningsmuligheder og har man ikke før prøvet at lade sig indlogere på et britisk badehotel, så er der rig mulighed for at prøve det på steder som St Ives Harbour Hotel & Spa eller The Carbis Bay Hotel, som ud over at være to enestående hoteller også kan byde på nogle særdeles store spiseoplevelser.

I det hele taget er Cornwall og de omkringliggende områder kendt for at et skattekammer for gourmetelskere og det er da også her, i Watergate Bay, at man blandt andet finder Jamie Oliver’s restaurant Fifteen.

Devon, lige nord for Cornwall, er et område fuld af kontraster og med en storslået natur. Gennem tiden har dette hjørne af England inspireret malere, forfattere og musikere og det er her man finder smukke, gamle borge, de velkendte britiske haver, og det er samtidig også her at man gang på gang støder på de små billedskønne byer, som ikke findes magen til nogen andre steder i verden.

Kører man fra Devon og mod nord kommer man på vestkysten til Somerset, hvor blandt andet den historiske by, Bath (en del af verdens kulturarv) med den smukke arkitektur og de gamle romerske bade er et besøg værd. Det er også her i dette område at man kan opleve den fantastiske natur ved Exmoor National Park og Quantock Hills, Blackdown Hills og Mendip Hills.

6 vidt forskellige oplevelsesmuligheder i Cornwall og omegn:

1. The Eden Project – træd ind i nogle kæmpemæssige kupler og oplev 100.000 forskellige planter fra hele kloden (Cornwall)

2. Kør ud i Cornwall og lad dig begejstre af de små, idylliske fiskebyer som Port Isaac, Padstow & Rock & markedsbyerne Wadebridge & Camelford (Cornwall)

3. Dartmoor byder på dramatisk, rå natur, hvor man bl.a. finder eksempler på de berømte sten cirkler (Devon)

4. Clovelly & Illfracombe – to af Devon’s malerisk smukke kystbyer (Devon)

5. Woolacombe, kåret som en af verdens 10 bedste strande (Devon)

6. Cheddar Gorge – berømt for sit dramatiske landskab (Somerset)

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...