Guide til Cornwall, Devon og Somerset

Sydvest, England | Publiceret 05-05-2015

Det sydvestligste hjørne af England, som bl.a. omfatter områderne Cornwall, Devon og Somerset har alt det, som der skal til for at være den perfekte destination for en golfferie.

Først og fremmest er der selvfølgelig golfbanerne, som eksempelvis Royal North Devon, Burnham & Berrow og St Enodoc, som alle hører til blandt de bedste i England. Banerne er samlet kendt under betegnelsen England's Atlantic Links.

Men Cornwall, Devon og Somerset har tilsammen så meget andet at byde på. Romantiske kystbyer, øde hedestrækninger, lækre lavvandede sandstrande og en rå og forreven kyststrækning, som skaber dramatiske og smukke udsigter og som er det perfekte stykke land til de klassiske linksgolfbaner.

Det sydvestlige hjørne af England byder også på en lang række fremragende overnatningsmuligheder og har man ikke før prøvet at lade sig indlogere på et britisk badehotel, så er der rig mulighed for at prøve det på steder som St Ives Harbour Hotel & Spa eller The Carbis Bay Hotel, som ud over at være to enestående hoteller også kan byde på nogle særdeles store spiseoplevelser.

I det hele taget er Cornwall og de omkringliggende områder kendt for at et skattekammer for gourmetelskere og det er da også her, i Watergate Bay, at man blandt andet finder Jamie Oliver’s restaurant Fifteen.

Devon, lige nord for Cornwall, er et område fuld af kontraster og med en storslået natur. Gennem tiden har dette hjørne af England inspireret malere, forfattere og musikere og det er her man finder smukke, gamle borge, de velkendte britiske haver, og det er samtidig også her at man gang på gang støder på de små billedskønne byer, som ikke findes magen til nogen andre steder i verden.

Kører man fra Devon og mod nord kommer man på vestkysten til Somerset, hvor blandt andet den historiske by, Bath (en del af verdens kulturarv) med den smukke arkitektur og de gamle romerske bade er et besøg værd. Det er også her i dette område at man kan opleve den fantastiske natur ved Exmoor National Park og Quantock Hills, Blackdown Hills og Mendip Hills.

6 vidt forskellige oplevelsesmuligheder i Cornwall og omegn:

1. The Eden Project – træd ind i nogle kæmpemæssige kupler og oplev 100.000 forskellige planter fra hele kloden (Cornwall)

2. Kør ud i Cornwall og lad dig begejstre af de små, idylliske fiskebyer som Port Isaac, Padstow & Rock & markedsbyerne Wadebridge & Camelford (Cornwall)

3. Dartmoor byder på dramatisk, rå natur, hvor man bl.a. finder eksempler på de berømte sten cirkler (Devon)

4. Clovelly & Illfracombe – to af Devon’s malerisk smukke kystbyer (Devon)

5. Woolacombe, kåret som en af verdens 10 bedste strande (Devon)

6. Cheddar Gorge – berømt for sit dramatiske landskab (Somerset)

Alle artikler

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...

Unikke anlægsprincipper har skabt asiatisk mesterværk

Unikke anlægsprincipper har skabt asiatisk mesterværk

Ny vietnamesisk golfbane blev ved anlæggelsen ikke kun skabt ved brug af store entreprenørmaskiner. Også 'Modernatur' fik sat sit aftryk, da de store sanddyner tæt på havet skulle formes...