Guide til Cornwall, Devon og Somerset

Sydvest, England | Publiceret 05-05-2015

Det sydvestligste hjørne af England, som bl.a. omfatter områderne Cornwall, Devon og Somerset har alt det, som der skal til for at være den perfekte destination for en golfferie.

Først og fremmest er der selvfølgelig golfbanerne, som eksempelvis Royal North Devon, Burnham & Berrow og St Enodoc, som alle hører til blandt de bedste i England. Banerne er samlet kendt under betegnelsen England's Atlantic Links.

Men Cornwall, Devon og Somerset har tilsammen så meget andet at byde på. Romantiske kystbyer, øde hedestrækninger, lækre lavvandede sandstrande og en rå og forreven kyststrækning, som skaber dramatiske og smukke udsigter og som er det perfekte stykke land til de klassiske linksgolfbaner.

Det sydvestlige hjørne af England byder også på en lang række fremragende overnatningsmuligheder og har man ikke før prøvet at lade sig indlogere på et britisk badehotel, så er der rig mulighed for at prøve det på steder som St Ives Harbour Hotel & Spa eller The Carbis Bay Hotel, som ud over at være to enestående hoteller også kan byde på nogle særdeles store spiseoplevelser.

I det hele taget er Cornwall og de omkringliggende områder kendt for at et skattekammer for gourmetelskere og det er da også her, i Watergate Bay, at man blandt andet finder Jamie Oliver’s restaurant Fifteen.

Devon, lige nord for Cornwall, er et område fuld af kontraster og med en storslået natur. Gennem tiden har dette hjørne af England inspireret malere, forfattere og musikere og det er her man finder smukke, gamle borge, de velkendte britiske haver, og det er samtidig også her at man gang på gang støder på de små billedskønne byer, som ikke findes magen til nogen andre steder i verden.

Kører man fra Devon og mod nord kommer man på vestkysten til Somerset, hvor blandt andet den historiske by, Bath (en del af verdens kulturarv) med den smukke arkitektur og de gamle romerske bade er et besøg værd. Det er også her i dette område at man kan opleve den fantastiske natur ved Exmoor National Park og Quantock Hills, Blackdown Hills og Mendip Hills.

6 vidt forskellige oplevelsesmuligheder i Cornwall og omegn:

1. The Eden Project – træd ind i nogle kæmpemæssige kupler og oplev 100.000 forskellige planter fra hele kloden (Cornwall)

2. Kør ud i Cornwall og lad dig begejstre af de små, idylliske fiskebyer som Port Isaac, Padstow & Rock & markedsbyerne Wadebridge & Camelford (Cornwall)

3. Dartmoor byder på dramatisk, rå natur, hvor man bl.a. finder eksempler på de berømte sten cirkler (Devon)

4. Clovelly & Illfracombe – to af Devon’s malerisk smukke kystbyer (Devon)

5. Woolacombe, kåret som en af verdens 10 bedste strande (Devon)

6. Cheddar Gorge – berømt for sit dramatiske landskab (Somerset)

Alle artikler

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Hele 39 gæstespillere havde fundet vej til Sct. Knuds, da der blev spillet Race to Thailand. I det 52 mand store felt måtte hjemmebanespillerne se alle finalepladserne blive besat af spillere udefra...

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Udviklingen af golfbaner i Sydkorea har historisk set gennemgået tre faser. I nyere tid er anlæggelsen af offentlige golfbaner blevet det som investorerne satser på...

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Billedserie: Prince’s Golf Club i Kent-området viser al sin pragt. Klubben er godt igang med et større renoveringsarbejde, som vil være færdigt før The Open i 2020 skal spilles på nabobanen, Royal St. George’s...

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

96 spillere stillede til start, da Ledreborg Palace Golf Club lagde bane til en afdeling af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe...

Lumine Beach Club genåbner beach club

Lumine Beach Club genåbner beach club

Costa Daurada kystens førende golfresort genåbner beach club efter en renovering på 700.000 kr.

Sommerstemning i Simons Golf Club

Sommerstemning i Simons Golf Club

RACE TO THAILAND: Humøret var højt, da der fredag den 5. juli blev spillet en runde af Race to Thailand i Simons Golf Club. Sponsorer deltog med tasting og var dermed med til at skabe perfekte rammer...