Guide til Bangkoks bedste Sky Bars

Bangkok, Thailand | Publiceret 11-08-2016

Få byer i verden kan prale af så mange sky bars som Bangkok. Antallet overstiger de vildeste forestillinger, og Bangkok er et besøg værd alene på grund af de mange barer.

GolfersGlobe besøgte den sydende storby og kravlede til tops for at nyde en drink samtidig med, at vi lod os betage af den svimlende 360 panoramaudsigt med de millioner af glimtende lys 30, 40, 50 eller 60 etager under vores fødder.

Nedenfor får du en guide til Bangkoks 8 bedste Sky Bars. 

xx

ThreeSixty Lounge ligger på toppen af Millennium Hilton. Det er en af Bangkoks bedste og måske endda mest sofistikerede sky bars, og det endda selvom den ’kun’ ligger på 32. etage og dermed slet ikke kan måle sig med barer som Lebua Sky Bar og Vertigo and Moon Bar.

Baren er fordelt på to områder og ligger i en tilbygning på toppen af Millennium Hilton. Efter elevatorturen mod toppen træder man få skridt op for at entrere den moderne og elegante bar. Den del af baren som navnet ’360’ referer til ligner mest af alt en flyvende tallerken eller ufo. Udsigten ud over floden og byen er i særklasse og om aftenen sidder man således og nyder den fantastiske udsigt til tonerne fra barens jazz-band, der spiller frem til lukketid en time efter midnat.  

Signaturdrink: Er selvfølgelig opkaldt efter baren og hedder derfor ’360’. Det er en drink med citrus-vodka, Grand Marnier og blå curacao.

Adresse: 123 Charoennakorn Rd, Klongsan

Vertigo and Moon Bar

Vertigo and Moon Bar på toppen af Banyan Tree Hotel er i en klasse for sig. Det er en af byens højest beliggende Sky Bars, og det gibber i en, når man 61 etager over gadeniveau nærmer sig kanten og kigger ned i dybet. Har man højdeskræk kan det absolut ikke anbefales. I stedet bør man gå direkte i baren, bestille en drink og blot nyde udsigten til Bangkok skyline. 

Vertigo and Moon er langt fra så turistet som den berømte Sky Bar på Lebua og derfor foretrækker mange at komme her, hvor stemningen er mere afslappet og hyggeligt. På Vertigo and Moon er der rent faktisk mulighed for at få en siddeplads og sidde og hygge med sine venner.

Toppen af Banyan Tree Hotel er delt op med restaurant i den ene ende og bar i den modsatte ende. Restaurant og bar er forbundet af en bro.

Signaturdrink: Vertigo Sunset, som er Malibu med en smule tranebærsaft, fyldt op med ananasjuice og smagt til med en lidt lime.

Adresse: 21/100 South Sathon Road Sathon, Bangkok

Sky Bar by Lebua

Sky Bar by Lebua er Bangkoks vel nok mest kendte sky bar. Sky Bar by Lebua eller Sirocco, som baren også er kendt som, er samlingssted for masser af lokale og i særdeleshed turister, som har set Hangover filmene og nu vil opleve stedet i virkeligheden.

Baren ligger på toppen af den iøjnefaldende bygning, som også huser Lebua Hotel. Fra 63. etage er udsigten fænomenal. Bestil en drink og læn dig tilbage til tonerne fra jazz orkestret, mens du kigger ud over floden, Bangkok skyline og solnedgangen i det fjerne.     

En lille feature er baren, som hele tiden skifter farven. Det er en sjov detalje

Signaturdrink: Sunset 63, med with Absolut vodka, Cointreau samt ananas- og appelsinjuice.

Adresse: Sky Bar at Sirocco, Lebua at State Tower, 1055 Silom Road, Bangkok

Octave Rooftop Bar

Octave Rooftop Bar, Marriott 57 Hotel på Sukhumvit Road fordeler sig over 3 etager, og lider man af højdeskræk, så gælder det om at holde sig inde på midten af barområdet. For nærmer man sig kanten er der kun en lav glasvæg, der adskiller gæsterne fra det frie rum eller skulle man sige fri fald 47 etager ned. 

Octave Rooftop Bar er kendt for at have en af byens bedste 360 graders panoramaudsigt.

En del af barområdet er overdækket, hvilket er en klar fordel i regnperioden. Der er masser af siddepladser på de tre barområder, som varierer fra afslappet loungestemning til det mere hippe.

Jo længere man bevæger sig mod toppen jo mere puls kommer der blandt gæsterne. Stemningen er fantastisk på 47. etage, og udsigten ubetalelig.

Musikken leveres bl.a. af gæste DJ’s, og stilen er New Yorker inspireret med en lille thai twist. Der er mulighed for at bestille lidt tapas såsom chicken wings og blæksprutter til fornuftige priser.

Signaturdrink: Bangkok 572 bestående af safran-vodka med champagne.

Adresse: Marriott Hotel, 2 Sukhumvit Soi 57, Bangkok

Above Eleven

Above Eleven minder om en privat tagterrasse. Indretningen, interiør og stemning er uformel og lægger op til gardenparty. Men vær opmærksom på at dresscode dikterer semi-casual, og mænd kan  eksempelvis ikke møde op i sandaler.

Med inspiration fra New Yorks mange taghaver er Above Eleven et behageligt bekendtskab. Sky baren ligger i lejlighedskomplekset Frasier Suites, og selvom man ikke kommer højere op end 33-35 etage er det alligevel en bar, som er værd at besøge.

Above Eleven adskiller sig markant fra mange af Bangkoks øvrige sky bars, og udsigten er til Bangkoks shopping malls og nightlife kvarterer. 

Above Eleven er blevet kendt for sit japansk-peruvianske fusionskøkken og mange drinks indeholder både japansk sake og sydamerikansk brandy. Baren og restauranten er populær, så det er en god ide at booke bord i forvejen.  

Adresse: Sukhumvit Soi 11, Bangkok

Red Sky bar

Red Sky - vil man se både Chinatown, Grand Palace og templerne på Rattanakosin Island fra oven, så er Red Sky på Centara Grand et besøg værd.

Baren, der efter sigende også skulle være populær blandt medlemmer af den danske kongelige familie, har ikke udsigt til floden, men fra 55. etage er der alligevel en fantastisk udsigt ud over byen.

Red Sky ligger i Siam kvarteret, hvor man finder mange af Bangkoks shopping centre, som Siam Paragon og MBK, og Red Sky bar er en del af Centara Grand Hotel, der ligger i forbindelse med det gigantiske CentralWorld shoppingcenter.

Adresse: 55th floor of the Centara Grand, Central World

Cloud 47

Cloud 47 ligger på Silom Road og ganske nær Patpong Night Market. Man befinder sig med andre ord lige midt i et af Bangkoks mange minefelter.

Cloud 47 ligger på toppen af kontorbygningen United Center, og som navnet antyder, så befinder man sig på 47. etage. Den delvis overdækkede bar hører ikke til byens mest mondæne, men det betyder samtidig også at priserne er yderst rimelige. Stilen er anderledes og lidt mere kantet end på de mest kendte og eksklusive af Bangkoks sky bars. På Cloud 47 handler det om det rå beton look. Der er ingen dress code, målgruppen hører til i den yngre kategori, og gæsterne er en blanding af udlændinge og thaier. 

Vil man spise på Cloud 47 findes der en separat to-etagers bar, Uncorked. Den er lidt mere eksklusiv og byder foruden god thaimad også på et omfangsrigt vinkort med 500 forskellige vine.  

Adresse: 47th United Center Bldg., Silom, Bang Rak, Bangkok

Speakeasy

Speakeasy på er en af Bangkoks mere sofistikerede sky bars. Med placeringen på 24 og 25. etage på Hotel Muse Bangkok, er det ikke en sky bar i samme forstand, som eksempelvis Sky Bar by Lebua, men alligevel er den med på vores liste.

Der er nemlig tale om en oase midt i Bangkok. En sky bar med X-Faktor. Stemningen er både international, intim og elegant og drinkskortet indeholder en lang række (vintage)klassikere.

På Speakeasy kan man til tonerne fra jazz musikken diskret sidde og nyde udsigten til Sukhumvit Bangkok by night.   

Adresse: 555, 55 Soi Langsuan, Lumphini, Pathum Wan, Bangkok

Alle artikler

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...

Algarve ser frem til igen af byde turisterne velkommen

Algarve ser frem til igen af byde turisterne velkommen

VIDEO: Visit Golf Algarve udgiver video med budskabet 'Stay home now - travel later. Budskabet er klart, men lysten til at rejse stiger markant efter man har set den korte video...