Græsk resort fortsætter ambitiøs udvikling

Costa Navarino, Grækenland | Af Søren Barnak | Publiceret 03-07-2018

Det 5-stjernede græske golfresort, Costa Navarino tilføjer nu endnu et element til de i forvejen fantastiske faciliteter, som resortet råder over.

Et helt nyt klubhus er planlagt til opførelse i forbindelse med den ene af resortets nuværende to golfbaner, The Bay Course.

Klubhuset, hvor kreativiteten og de innovative tanker har fået frit løb på tegnebrættet, bliver overdækket, så det falder naturligt ind i de smukke omgivelser. Fra ankomstsiden kommer det 2.000 m2 store klubhus nærmest ikke til at syne af noget, mens det på modsatte side ‘åbner sig op’ med den nogle fantastiske views ud mod golfbanen og havet.

Bæredygtighed og beskyttelse af områdets unikke mikroklima er væsentligt elementer, der går igen og igen, når folkene bag Costa Navarino fortæller om deres visioner og ambitiøse fremtidsplaner for området.

I dette tilfælde betyder det bl.a., at hele tagkonstruktionen på klubhuset dækkes af græs, ligesom valget af bygningsmaterialer har gjort, at klubhuset bliver opført som lavenergibyggeri.  

GolfersGlobe har tidligere besøgt Costa Navarino og Messinia regionen og fik dengang indblik i, hvordan Bay Course kommer til at blive forandret. Hulforløbet bliver anderledes, så spillerne naturligt kommer forbi klubhuset flere gange undervejs på runden, og så bliver der bygget et lille boutique hotel på en klippeskråning, der vender helt ud mod Navarino-bugten.

The Bay Course er designet af Robert Trent Jones Jr.

Costa Navarino råder i dag over to golfbaner og to hoteller, The Romanos og The Westin Resort Costa Navarino, og resortet blev ved en stor international kåring i 2017 kåret som European Golf Resort of the Year.

Indenfor de kommende år vil yderligere to hoteller samt to golfbaner blive tilføjet. Dermed fastholder grækerne ambitionerne om i fremtiden at blive en af Europas førende golfdestinationer.

Du kan læse mere om Costa Navarino i vores golfrejsemagasin, som du finder på linket HER

Alle artikler

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

Nu genåbner TAP Air Portugal ruten fra København til Lissabon og golfspillere kan derfor se frem til inden så længe at kunne komme på golfrejse i skønne Portugal...