Galleri: Januars bedste golfbilleder

Publiceret 28-01-2018

Noget af det som inspirerer os allermest, når vi skal vælge vores næste rejsemål er flotte billeder. På en eller anden måde sætter det gang i feriedrømmene og giver os lyst til at rejse og opleve, når vi kan sidde og se på billeder fra smukke destinationer og fantastiske golfbaner. 

Derfor starter vi en ny artikelserie, hvor vi hver måned i 2018 samler månedens 10 bedste golfbilleder.

Billederne er udvalgt af redaktionen mellem de mere end 25.000 billeder, som findes på GolfersGlobe.com. 

Nedenfor kan du se denne måneds udvalgte billeder og finde et link til flere billeder og ofte også videoklip fra banerne.

Vi håber, at billederne er med til at skærpe din rejselyst og dermed sætte gang i feriedrømme.

God fornøjelse!

The National Golf Club, Victoria, Australien, er en privat medlemsklub, som tillader et fåtal af gæstende green fee spillere. Er man så heldig at få en starttid venter, der en stor spillemæssigoplevelse uanset, hvilken af klubbens fire 18-hullers baner, som man får chancen for at spille.

                    

 

Apes Hill Club på Barbados er en af de nyere golfbaner i det caribiske øhav. Mesterskabsbanen ligger hævet højt over havet i en tidligere sukkerrørsplantage.

                    

 

Phokeethra Country Club i Cambodia var landets første rigtige golfbane med international format. Banen, der er en del af Sofitel Angkor Phokeethra Golf & Spa Resort, har flere gange været benyttet til Asian Tour turneringen, Johnnie Walker Cambodian Open.

                    

 

Golfklubben Hvide Klit er Danmarks nordligst beliggende golfbane. De seneste par år har golfbanen undergået store forandringer og fairways, greens og bunkers er i dag i en så god stand, at banen er blevet kaldt for en af Danmarks bedste.

                    

 

Puntacana Resort & Club på Den Dominikanske Republik råder over de to baner, Corales og La Cana, der begge ligger ud mod havet og som derfor byder på nogle fantastiske udsigtshuller tæt på det Caribiske Hav.

                    

 

Den finske klub Vierumäki Golf Club råder over to 18-hullers baner, hvor Classic golfbanen er anlagt i en stor fyrreskov. Jordbunden er sandet, så lige så snart sneen smelter og foråret er på vej kan der spilles golf på dette skønne anlæg.

                    

 

Costa Navarino Golf i Grækenland er kåret som 'European Golf Resort of the Year, 2017'. På den sydlige del af Peloponnes ligger to fantastiske golfbaner, The Dunes Course (Designet af Bernhard Langer) og The Bay Course (Designet af Robert Trent Jones II).

                    

 

Bukit Pandawa Golf & Country Club, der ligger på Bali i Indonesien er noget så sjældent som en 18-hullers par 3-bane. Banen åbnede i efteråret 2016, og i forbindelse med banen er der planer om at opføre en række 5-stjernede luksushoteller fra kendte hotelbrands, som Waldorf Astoria, Mandarin Oriental og Swissôtel.

                    

 

The Argentario Golf Club, Toscana, Italien ligger i et særligt naturbeskyttelsesområde. Området er kendt for at have et særligt mikroklima, der gør det muligt at spille golf året rundt. Fra banen er der den mest fantastiske panoramaudsigt til Orbetello Lagoon, havet og det omkringliggende landskab. 

                    

 

Soi Dao Golf Course, Thailand. Her spilles der golf midt i junglen. Banen ligger 3 timers kørsel fra Bangkok og resortet byder ud over en flot golfbane også på nogle rigtig gode træningsfaciliteter. 

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...