Galleri: Februars bedste golfbilleder

Publiceret 17-02-2018

På GolfersGlobe har vi igen været i billedearkivet for at finde månedens bedste golfbilleder.  

Noget af det mest inspirerende, når vi skal vælge vores næste rejsemål, er at sidde godt tilbagelænet i sofaen og kigge på flotte billeder fra golfbaner og hoteller. Det sætter gang i feriedrømmene og giver os lyst til at rejse og opleve.

Nedenfor kan du se denne måneds udvalgte billeder og finde links til flere billeder og ofte også videoklip under de enkelte golfbaner.

Vi håber, at billederne er med til at skærpe din rejselyst og for alvor sætte gang i feriedrømme om den næste golfrejse.

God fornøjelse.

Verdura Golf på Sicilien (Italien) råder over 2 fremragende 18-hullers golfbaner. Banerne er designet af Kyle Phillips, som bl.a. også har sat stregerne til PGA of Sweden National, der ligger ved Malmø. Verdura Golf var i 2017 vært for Rocco Forte Open på Europatouren og vil være det igen i 2018. 

                            

Jack's Point Golf, New Zealand er golfarkitektonisk et sandt mesterværk, og banen er uden tvivl en af New Zealands flotteste.

                                                   

Vil du være sikker på at se næste måneds bedste golfbilleder, og i øvrigt også modtage vores gratis rejsemagasin, så tilmeld dig på linket HER, så sender vi dig automatisk en nyhedsmail. 

                    

The Island Golf Club ligger lidt udenfor Dublin og er en af Irlands ældste golfbaner. Samtidig er The Island af Golf Digest kåret blandt Irlands bedste baner. Klik på linket og se en flot video, der viser, hvorfor netop denne bane bare skal spilles på golfferien til Dublin. 

                    

Kilspindie Golf Club ligger ud til Aberlady Bay ved East Lothian i Skotland og regnes for at være den 35. ældste golfklub i verden.  

                    

Da Trump International Golf Club åbnede i 2017 var det Dubais' første nye golfbane i 7 år. Dette fantastiske anlæg er designet af den amerikanske golfbanearkitekt Gil Hanse, der for alvor blev verdenskendt, da han designede The Rio Olympic Golf Course til OL i Rio.

                    

Whistling Rock Country Club i Korea har været udråbt til at være en af verdens smukkeste golfbaner. Den private klub blev i 2012 kåret som ‘Best New Course in Korea’. Whistling Rock Country Club består af tre 9-hullers sløjfer, hvoraf de to af dem er blevet renoveret så sent som i 2017. 

                    

Sentosa Golf Club ligger på Sentosa Island, lidt udenfor centrum af Singapore. Anlægget består af de to baner, Serapong og The New Tanjong, hvoraf Serapong er kåret blandt verdens 100 bedste golfbaner.

                    

TPC Kuala Lumpur med de to baner, West Course & East Course regnes for at være blandt de bedste golfanlæg ikke kun i Malaysia, men i hele Asien. TPC Kuala Lumpur har bl.a. været benyttet til Maybank Malaysian Open.

                     

Capdepera Golf er nabobanen til Alcanada Golf i det nordøstlige hjørne af Mallorca. Capdepera, der ligger i et uspoleret bjergrigt område, er ikke så kendt som mange af Mallorca's øvrige golfbaner. Alligevel regnes den blandt de smukkest beliggende golfbaner på øen. 

                    

La Manga Club, der i 2017 kunne fejre 45 års jubilæum, har i en menneskealder hørt til blandt Spaniens bedste 5-stjernede golfresort. Siden åbningen i 1972 er der blevet investeret massivt i resortet, som både råder over hotel, lejligheder, en lang række restauranter og barer samt hele tre 18-hullers golfbaner med tilhørende træningsfaciliteter.     

                    

Esbjerg Golfklub i den vestlige del af Jylland er et af Danmarks absolut bedste golfanlæg. Klubben råder over to 18-hullers baner, hvor Marbækbanen fra 1975, er designet af den legendariske danske banearkitekt Frederik Dreyer. Banen er kåret blandt Nordens bedste og er samtidig også at finde på listen over Kontinentaleuropa’s 100 bedste golfbaner.

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...