Forrygende dag ved Race to Thailand

Publiceret 07-06-2021

Stensballegaard’s Elbæk og Brakør-sløjfer stod flot, da der søndag blev spillet Race to Thailand – presented by GolfersGlobe.

72 spillere havde valgt at stille til start, og de 36 hold kæmpede hele dagen bravt med det krævende layout og den straffende rough.

Humøret var imidlertid højt, og dagen bød da også på noget så usædvanligt som næsten helt vindstille forhold. Regntunge skyer truede det meste af dagen, men holdt sig på afstand.

 

                                                       

SE FLERE BILLEDER FRA STENSBALLEGAARD

             

For første gang i Race to Thailand fik vi en thailandsk vinder. Med sin trofaste spillepartner og ægtemand, Michael Holm Bendtsen løb La-iad Madsatun med sejren. Det var tredje år i træk, at ægteparret stillede til start, hvor det efterhånden er blevet til en del Race to Thailand optrædener.

 

Sammen med makkerparret Kim Pedersen og Dennis Aagaard Nielsen samt Mads Kolby og Lars Wejrup kan Michael og La-iad nu se frem til landsfinalen på Europatour-banen i Silkeborg den 18. september.

 


Michael og La-iad Madsatun vandt i Stensballegaard 

Der var i løbet af runden to HIO-konkurrencer, men ingen formåede at udløse præmierne, som er et golfophold på Lübker golf & Spa Resort eller golfudstyr på ’Golf Experten Tee’ til en værdi af 15.000 kr.

Men tæt på en HIO var imidlertid Tom Williams fra Haderslev Golfklub, der på det smukt beliggende par 3-hul, Brakør 5, slog sit slag ind til 11 cm. fra hullet. Det udløste ved præmieoverrækkelsen to lækre flasker Piper-Heidsieck Champagne.

Har du lyst til at spille med i Race to Thailand, så spiller vi næste gang fredag den 18. juni i Sct. Knuds og i Blåvandshuk den 19. juni.  

Her er der gunstige chancer for at kvalificere sig til landsfinalen, da deltagerfeltet begge steder bliver mindre end i Stensballegaard.

                                                           

LINK TILMELDING

               

 

 

 

 

Alle artikler

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Kendt spansk golfresort skifter navn og skruer op for ambitionerne. Fokus er bl.a. på de gastronomiske oplevelser. Læs med her, hvis du drømmer om at kunne læne dig tilbage og nyde ferien i Costa Dorada...

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et forlænget weekendophold på Siclien – hotel, luksus, golf og spa. Læs vores rejsemagasin og tilmeld dig konkurrencen...

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

MATCHTUR: Vinderne af Race to Thailand skal til finalen i marts 2022. Nu kan du komme med på en fantastisk rejse og spille nogle af Thailands bedste golfbaner...

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Golfagent laver sit livs første Hole-in-One og vinder golfophold på Lübker Golf & Spa Resort. Se video hvor Morten Jensens tilbagelægger de 140 m for at samle bolden op ad hullet...

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

KUALA LUMPUR: Vil man spille noget af det ypperligste golf, man kan støve op i Asien, så er TPC Kuala Lumpur, West Course værd at gå efter...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe har indledt et samarbejde med…