Film: Denne golfbane slår alt

Det sydlige Irland, Irland | Publiceret 06-06-2018

Hvis man er ved at planlægge en golfferie til Irland, og har det mål for øje, at man vil spille nogle af Irlands bedste golfbaner, så finder man en hel del af disse baner i det sydlige og sydvestlige hjørne af Irland.

GolfersGlobe har tidligere besøgt området og spillet baner som Ballybunion Golf Club, Lahinch Golf Club, Waterville Golf Links og Tralee Golf Club. Det er alle sammen verdensklasse baner.

I vores seneste golfrejsemagasin kan du også læse en større artikel om Trump International Golf Links & Hotel, som måske var den bedste golfbane vi spillede i 2017.

Alle de nævnte baner er klassiske linksbaner, men ikke så langt fra alle ovennævnte baner finder man endnu en irsk fantonbane, Old Head Golf Links.

Her er der ikke tale om en klassisk linksbane i traditionel forstand. Hertil er beliggenheden simpelthen for speciel.

Old Head Golf Links, der er rangeret blandt Irlands 20 bedste golfbaner, står nu alligevel allerøverst på vores ’bucket-liste’ over baner, som skal spilles næste gang vi kommer til den sydlige del af Irland.  

Vi har nemlig fundet en film fra Golfing World, som viser, hvor fantastisk dette golfanlæg er.

Et golfanlæg, hvor landskabet og udsigten ganske enkelt må gøre det svært at bevare fokus på golfspillet.

                                                   

Se filmen ved at klikke på billedet øverst på siden.

                

Som det fremgår, så ligger Old Head Golf Links på dramatisk vis, som en halvø ud fra Irlands sydligste kyststrækning. Det ses med al tydelighed, hvordan der virkelig er tale om en spektakulær beliggenhed, og det er vist ikke for meget at sige, at der venter alle besøgende en uforglemmelig golfoplevelse.

                                            

'This has to be one of the most spectacular sights I have ever seen in golf', Tiger Woods

              

Som mange af de øvrige golfbaner i det sydlige og sydvestlige hjørne af Irland, så virker Old Head Golf Links som en magnet på især amerikanske golfspillere. En tendens der selvfølgelig er med til at sætte niveauet, øge prisen og løfte standarden for den service som tilbydes.

Det betyder bl.a., at Old Head Golf Links tilbyder en af Irlands bedste caddie-services. Der arbejder godt 160 caddies i klubben, og med en erfaren caddy på bag’en er man hjulpet godt på vej på en bane, som langt fra kan siges at se nem ud.

Samtidig tilbydes der helikopterservice, så spillere der ønsker det kan blive fløjet rundt mellem områdets golfbaner og til og fra hotellerne.

Hvis du skulle have fået lyst til at spille banen, så oplyses det, at green fee prisen i højsæsonen for en weekendrunde ligger på 300 euro. Men spiller man en runde i lavsæsonen (april-maj eller oktober) er prisen blot 180 euro.

Selvom det er mange penge for en runde golf, så kan man gå rundt med visheden om, at spillere som Tiger Woods, David Duval, Phil Mickelson og Rory McIlroy alle har spillet her og vist begejstring for, hvad de oplevede.

Alle artikler

1977: The Duel in the Sun

1977: The Duel in the Sun

Turnberry har lagt fairways til mange store mesterskaber. Den mest berømte match fandt sted i 1977, da Tom Watson besejrede Jack Nicklaus og vandt The Open Championship...

Quinta do Lago bedst for femte år i træk

Quinta do Lago bedst for femte år i træk

PORTUGAL: Quinta do Lago på den portugisiske Algarvekyst markerer sig igen blandt verdens førende golfresorts. Førerpositionen skyldes bl.a., at resortet har foretaget massive investeringer de senere år...

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...