Film: Denne golfbane slår alt

Det sydlige Irland, Irland | Publiceret 06-06-2018

Hvis man er ved at planlægge en golfferie til Irland, og har det mål for øje, at man vil spille nogle af Irlands bedste golfbaner, så finder man en hel del af disse baner i det sydlige og sydvestlige hjørne af Irland.

GolfersGlobe har tidligere besøgt området og spillet baner som Ballybunion Golf Club, Lahinch Golf Club, Waterville Golf Links og Tralee Golf Club. Det er alle sammen verdensklasse baner.

I vores seneste golfrejsemagasin kan du også læse en større artikel om Trump International Golf Links & Hotel, som måske var den bedste golfbane vi spillede i 2017.

Alle de nævnte baner er klassiske linksbaner, men ikke så langt fra alle ovennævnte baner finder man endnu en irsk fantonbane, Old Head Golf Links.

Her er der ikke tale om en klassisk linksbane i traditionel forstand. Hertil er beliggenheden simpelthen for speciel.

Old Head Golf Links, der er rangeret blandt Irlands 20 bedste golfbaner, står nu alligevel allerøverst på vores ’bucket-liste’ over baner, som skal spilles næste gang vi kommer til den sydlige del af Irland.  

Vi har nemlig fundet en film fra Golfing World, som viser, hvor fantastisk dette golfanlæg er.

Et golfanlæg, hvor landskabet og udsigten ganske enkelt må gøre det svært at bevare fokus på golfspillet.

                                                   

Se filmen ved at klikke på billedet øverst på siden.

                

Som det fremgår, så ligger Old Head Golf Links på dramatisk vis, som en halvø ud fra Irlands sydligste kyststrækning. Det ses med al tydelighed, hvordan der virkelig er tale om en spektakulær beliggenhed, og det er vist ikke for meget at sige, at der venter alle besøgende en uforglemmelig golfoplevelse.

                                            

'This has to be one of the most spectacular sights I have ever seen in golf', Tiger Woods

              

Som mange af de øvrige golfbaner i det sydlige og sydvestlige hjørne af Irland, så virker Old Head Golf Links som en magnet på især amerikanske golfspillere. En tendens der selvfølgelig er med til at sætte niveauet, øge prisen og løfte standarden for den service som tilbydes.

Det betyder bl.a., at Old Head Golf Links tilbyder en af Irlands bedste caddie-services. Der arbejder godt 160 caddies i klubben, og med en erfaren caddy på bag’en er man hjulpet godt på vej på en bane, som langt fra kan siges at se nem ud.

Samtidig tilbydes der helikopterservice, så spillere der ønsker det kan blive fløjet rundt mellem områdets golfbaner og til og fra hotellerne.

Hvis du skulle have fået lyst til at spille banen, så oplyses det, at green fee prisen i højsæsonen for en weekendrunde ligger på 300 euro. Men spiller man en runde i lavsæsonen (april-maj eller oktober) er prisen blot 180 euro.

Selvom det er mange penge for en runde golf, så kan man gå rundt med visheden om, at spillere som Tiger Woods, David Duval, Phil Mickelson og Rory McIlroy alle har spillet her og vist begejstring for, hvad de oplevede.

Alle artikler

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

TAP Air Portugal genåbner rute fra København

Nu genåbner TAP Air Portugal ruten fra København til Lissabon og golfspillere kan derfor se frem til inden så længe at kunne komme på golfrejse i skønne Portugal...