Ferrari World Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater | Publiceret 05-02-2015

Den 86.000 m2 store, ikoniske bygning er noget af det første man ser fra luften ved indflyvningen til Abu Dhabi. Og verdens første og største indendørs Ferrari forlystelsespark byder de besøgende på et væld af spændende forlystelser og er en unik oplevelse for alle Ferrari fans.

Fra det øjeblik man træder ind gennem porten til Ferrari World Abu Dhabi på Yas Island og står overfor det kæmpemæssige og letgenkendelige Ferrari logo befinder man sig i en verden med fart, passion, innovation, som det kendes fra den højpotense Formel 1 verden.

I Ferrari World Abu Dhabi er der noget for enhvers smag. Hvad med foreksempel at prøve en tur i verdens hurtigste rutchebane, Formula Rossa, der går fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder og som har en tophastighed på 240 km/t. Man kan også prøve ’Driving with Champions’ og mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen, når man sætter sig til rette i den avancerede Formel 1 simulator.

I det hele taget kan man tilrettelægge sin helt egen Ferrari-oplevelse og vælge og vrage mellem udstillinger, forlystelser og historiefortællinger fra en fascinerende og magisk verden. De fleste når slet ikke hele vejen rundt og må komme igen, næste gang de besøger Abu Dhabi.

En af Ferrari World Abu Dhabi's nyeste attraktioner er det populære Karting Academy, hvor man kan køre i elektriske go-carts og udfordre venner og familie i en dyst på køreegenskaber. Omgangstider og hastigheder lægges ud på de sociale medier og alle kan følge med og se om man er dumpet eller har vundet. Det er sjov og underholdning for hele familien.

Der er også mulighed for at teste sin viden om Formel 1 historiens store Ferrari-kører, og så er der naturligvis masser af underholdning for familiens mindste medlemmer, der bl.a. kan komme på en 4-D tur gennem jungler, is- og klippelandskaber og dykke med ned på bunden af det store ocean.

Listen af muligheder og oplevelser er lang, og når sulten melder sig kan man meget belejligt tage et pit-stop på en af forlystelsesparkens 5 tema-restauranter. Her findes både et italiensk familie trattoria og den mere elegante Ristorante Cavallino. Pizza, burgere og pastaretter er selvfølgelig en del af menukortet.

Og som afslutning på dagen kan man så lige smutte forbi et af de to store Ferrari outlets, hvor der kan købes alle de Ferrari produkter man ikke vidste fandtes.

 

Alle artikler

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Hele 39 gæstespillere havde fundet vej til Sct. Knuds, da der blev spillet Race to Thailand. I det 52 mand store felt måtte hjemmebanespillerne se alle finalepladserne blive besat af spillere udefra...

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Udviklingen af golfbaner i Sydkorea har historisk set gennemgået tre faser. I nyere tid er anlæggelsen af offentlige golfbaner blevet det som investorerne satser på...

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Billedserie: Prince’s Golf Club i Kent-området viser al sin pragt. Klubben er godt igang med et større renoveringsarbejde, som vil være færdigt før The Open i 2020 skal spilles på nabobanen, Royal St. George’s...

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

96 spillere stillede til start, da Ledreborg Palace Golf Club lagde bane til en afdeling af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe...

Lumine Beach Club genåbner beach club

Lumine Beach Club genåbner beach club

Costa Daurada kystens førende golfresort genåbner beach club efter en renovering på 700.000 kr.

Sommerstemning i Simons Golf Club

Sommerstemning i Simons Golf Club

RACE TO THAILAND: Humøret var højt, da der fredag den 5. juli blev spillet en runde af Race to Thailand i Simons Golf Club. Sponsorer deltog med tasting og var dermed med til at skabe perfekte rammer...