Ferrari World Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater | Publiceret 05-02-2015

Den 86.000 m2 store, ikoniske bygning er noget af det første man ser fra luften ved indflyvningen til Abu Dhabi. Og verdens første og største indendørs Ferrari forlystelsespark byder de besøgende på et væld af spændende forlystelser og er en unik oplevelse for alle Ferrari fans.

Fra det øjeblik man træder ind gennem porten til Ferrari World Abu Dhabi på Yas Island og står overfor det kæmpemæssige og letgenkendelige Ferrari logo befinder man sig i en verden med fart, passion, innovation, som det kendes fra den højpotense Formel 1 verden.

I Ferrari World Abu Dhabi er der noget for enhvers smag. Hvad med foreksempel at prøve en tur i verdens hurtigste rutchebane, Formula Rossa, der går fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder og som har en tophastighed på 240 km/t. Man kan også prøve ’Driving with Champions’ og mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen, når man sætter sig til rette i den avancerede Formel 1 simulator.

I det hele taget kan man tilrettelægge sin helt egen Ferrari-oplevelse og vælge og vrage mellem udstillinger, forlystelser og historiefortællinger fra en fascinerende og magisk verden. De fleste når slet ikke hele vejen rundt og må komme igen, næste gang de besøger Abu Dhabi.

En af Ferrari World Abu Dhabi's nyeste attraktioner er det populære Karting Academy, hvor man kan køre i elektriske go-carts og udfordre venner og familie i en dyst på køreegenskaber. Omgangstider og hastigheder lægges ud på de sociale medier og alle kan følge med og se om man er dumpet eller har vundet. Det er sjov og underholdning for hele familien.

Der er også mulighed for at teste sin viden om Formel 1 historiens store Ferrari-kører, og så er der naturligvis masser af underholdning for familiens mindste medlemmer, der bl.a. kan komme på en 4-D tur gennem jungler, is- og klippelandskaber og dykke med ned på bunden af det store ocean.

Listen af muligheder og oplevelser er lang, og når sulten melder sig kan man meget belejligt tage et pit-stop på en af forlystelsesparkens 5 tema-restauranter. Her findes både et italiensk familie trattoria og den mere elegante Ristorante Cavallino. Pizza, burgere og pastaretter er selvfølgelig en del af menukortet.

Og som afslutning på dagen kan man så lige smutte forbi et af de to store Ferrari outlets, hvor der kan købes alle de Ferrari produkter man ikke vidste fandtes.

 

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...