Ferieboligen med den ultimative beliggenhed

Edinburgh & East Lothian, Skotland | Publiceret 04-05-2018

Hvad ville du sige til at bo i St Andrews med byens bedste udsigt ud over 18. hul på Old Course?

Udsigten til at kunne opleve 'The Home of Golf' på en så spektakulær måde vil nok få det til at gibbe i de fleste golfspillere.

Der er ikke tale om et luksuriøst 5-stjernet caribisk ferieparadis med store lækre poolområder og egen butler. Men derimod er der tale om en feriebolig, som mange vil nok mene har en af verdens bedste beliggenheder. I hvet fald når det gælder en golfferie.

                                               

Øverst på siden kan ses en 2-minutters tv-udsendelse, der omhandler den ikoniske ejendom.

               

Historien om 9 The Links i St Andrews begynder i 1872, hvor den i dag ikoniske ejendom blev opført.

Den viktorianske ejendom, som har en af St Andrews bedste placeringer, ligger klemt inde mellem Tom Morris golf shop og St Rules Ladies Club. Det var blot det tredje hus, som blev opført på den senere så berømte Links, som er navnet på gaden, der løber op langs med 18. fairway på Old Course i St Andrews.

Huset har gennem tiden bl.a. været beboet af en golfkøllemager samt en vis hr. Old Daw, der fremstillede golfbolde af fjer og samtidig også både var caddie og greenkeeper i St Andrews. I dag fungerer 9 The Links som eksklusiv feriebolig med en af verdens måske mest eftertragtede beliggenheder. 

Ejendommen har siden 2010 været ejet af den canadiske forretningsmand James S. Kinnear, og kendte golfnavne som Natalie Gulbis, Annika Sorenstam, Suzann Pettersen og Robert Trent Jones Jr. har alle boet her.

I dag står det enhver frit ansøge om ledige perioder til en indkvartering med udsigt til 18. green på Old Course og kig til både havet og klubhuset i Royal and Ancient Golf Club. Eneste kriterie er, at man er villig til at slippe de godt 8.000 kr. i døgnet, som det koster at bo her i lavsæsonen. 

Tre-etagers ejendommen på næsten 300 kvadratmeter har på tredje sal en balkon, der vender ud mod Old Course. Desuden findes der 5 soveværelser, opholdsstue, spisestue, et stort køkken samt en lukket gårdhave. 

                                             

Husets Guest Services Manager kan kontaktes via hjemmesiden 9thelinks.com for nærmere info om priser og ledige perioder

                         

Alle artikler

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

VIDEO: Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvilket gør landet til Asiens førende golfdestination. Se videoen og kom med på en rundtur i Amazing Thailand...

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai's nyeste golfbane, Dubai Hills, er blevet kåret som verdens bedste nye golfbane. Banen er designet, så den passer til den almindelige golfer, dvs. med brede fairways og et generelt spillevenligt layout...

Yas Links Abu Dhabi vinder fornem pris

Yas Links Abu Dhabi vinder fornem pris

Yas Links Abu Dhabi kåret som bedste golfoplevelse i UAE. I artiklen vises en præsentationsvideo fra Abu Dhabi, hvor flere kendte golfpersonligheder taler varmt for et besøg i ørken-emiratet...

Sponsoreret Eagle Club teer op til ny sæson

Eagle Club teer op til ny sæson

Danmarks største indoor træningscenter har op til den nye vintersæson forbedret spiloplevelsen med masser af nye baner i de 8 golf simulatorer...

Luksushotel viser nye sider af Mallorca

Luksushotel viser nye sider af Mallorca

MALLORCA: Luksusresort lancerer ny promotion video, der for alvor sætter gang i rejsedrømmene...

Trump fejrer stor triumf i Dubai

Trump fejrer stor triumf i Dubai

Trump International Golf Club i Dubai er for andet år i træk kåret som ’The Best Luxury Golf Club in Dubai’...