Derfor er Dublin området så populært

| Af Redaktionen | Publiceret 05-09-2018

Irland er en af de mest populære golfdestinationer for danske golfspillere, der vil prøve kræfter med linksgolf.

Området omkring Dublin tiltrækker således hvert år mange golfere og har man først én gang været i Dublin, så forstår man godt hvorfor.

Da flyvetiden fra eksempelvis København kun er på 2 timer, og transporten fra lufthavnen til golfbanerne kan overstås på 15-20 minutter er der rig mulighed for at spille golf på ankomstdagen.

Afslutningshullet på Portmarnock Hotel & Golf Links 

Vælger man at bo på Portmarnock Hotel & Golf Links ligger der lige udenfor døren en fremragende golfbane, som er designet af Bernhard Langer.

I samme område findes også baner som Portmarnock Golf Club, The Island og Royal Dublin Golf Club.

Foretrækker man at bo i selve Dublin by, så er det også en mulighed. Dublin summer af liv og byens mange pubber i Temple Bar sørger for underholdningen efter dagens golfrunde.

En anden god grund til at tage til Irland og Dubin på en golfferie er de mange små charmerende og idylliske kystbyer, som findes i området og som alle er et besøg værd.

En af disse er Dun Laoghaire der kun ligger 12 km sydøst for Dublin. Byen ligger helt ud til bugten, og Dun Laoghaire er derfor også populær blandt sejlere. På søndage afholdes det store People's Park Market, som er et stort tilløbsstykke.

Kører man nordpå ude langs med kysten passeres St. Anne’s Golf Club, inden man kommer ud på den halvøen, hvor Howth Golf Club ligger. Det er også her man finder den lille fiskerby Howth, som er hjemsted for nogle af Dublin-områdets bedste fiskerestauranter. Hvis man vil prøve en klassiker, så skal man køre hen til Beshoffs, hvor der serveres den klassiske 'salty fish and chips'.

Endelig er der Malahide, den lille kystby, som ligger nord for Dublin. Bor man på Portmarnock Hotel & Golf Links er der ikke meget mere end 5-10 minutters kørsel ind til Malahide. Ud over Malahide Castle, så har byen også et hyggeligt havneområde samt et lille strøg med en række gode restauranter og barer.

Er man i Malahide en fredag eller lørdag aften er der garanti for høj stemning på byens pubber og barer. Og når vejret er til det, så minder byen på mange måder om de sommeroplevelser man kan få i eksempelvis Hornbæk i det nordlige Sjælland.

Alle artikler

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...

Algarve ser frem til igen af byde turisterne velkommen

Algarve ser frem til igen af byde turisterne velkommen

VIDEO: Visit Golf Algarve udgiver video med budskabet 'Stay home now - travel later. Budskabet er klart, men lysten til at rejse stiger markant efter man har set den korte video...