Derfor er Dublin området så populært

| Af Redaktionen | Publiceret 05-09-2018

Irland er en af de mest populære golfdestinationer for danske golfspillere, der vil prøve kræfter med linksgolf.

Området omkring Dublin tiltrækker således hvert år mange golfere og har man først én gang været i Dublin, så forstår man godt hvorfor.

Da flyvetiden fra eksempelvis København kun er på 2 timer, og transporten fra lufthavnen til golfbanerne kan overstås på 15-20 minutter er der rig mulighed for at spille golf på ankomstdagen.

Afslutningshullet på Portmarnock Hotel & Golf Links 

Vælger man at bo på Portmarnock Hotel & Golf Links ligger der lige udenfor døren en fremragende golfbane, som er designet af Bernhard Langer.

I samme område findes også baner som Portmarnock Golf Club, The Island og Royal Dublin Golf Club.

Foretrækker man at bo i selve Dublin by, så er det også en mulighed. Dublin summer af liv og byens mange pubber i Temple Bar sørger for underholdningen efter dagens golfrunde.

En anden god grund til at tage til Irland og Dubin på en golfferie er de mange små charmerende og idylliske kystbyer, som findes i området og som alle er et besøg værd.

En af disse er Dun Laoghaire der kun ligger 12 km sydøst for Dublin. Byen ligger helt ud til bugten, og Dun Laoghaire er derfor også populær blandt sejlere. På søndage afholdes det store People's Park Market, som er et stort tilløbsstykke.

Kører man nordpå ude langs med kysten passeres St. Anne’s Golf Club, inden man kommer ud på den halvøen, hvor Howth Golf Club ligger. Det er også her man finder den lille fiskerby Howth, som er hjemsted for nogle af Dublin-områdets bedste fiskerestauranter. Hvis man vil prøve en klassiker, så skal man køre hen til Beshoffs, hvor der serveres den klassiske 'salty fish and chips'.

Endelig er der Malahide, den lille kystby, som ligger nord for Dublin. Bor man på Portmarnock Hotel & Golf Links er der ikke meget mere end 5-10 minutters kørsel ind til Malahide. Ud over Malahide Castle, så har byen også et hyggeligt havneområde samt et lille strøg med en række gode restauranter og barer.

Er man i Malahide en fredag eller lørdag aften er der garanti for høj stemning på byens pubber og barer. Og når vejret er til det, så minder byen på mange måder om de sommeroplevelser man kan få i eksempelvis Hornbæk i det nordlige Sjælland.

Alle artikler

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

VIDEO: LUMINE Mediterránea Beach & Golf Community lægger græs til dette års tourskole. Når pro'erne er væk indtages det populære resort igen af almindelige golfspillere...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Danske Lucas Bjerregaard åbner golfakademi hos Dom Pedro Hotels & Golf Collection på den portugisiske algarvekyst. Hør hvad den danske tourspiller siger om det nye akademi...

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

VIDEO: Den portugisiske ø, Madeira, som ligger ud fra Marokkos kyst, er meget mere end et rejsemål kun for naturelskere. Øen byder på nogle rigtig flotte golfbaner. Læs mere på linket her...

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Arabian Ranches Golf Club genåbner efter en større renovering med omlæggelse af samtlige 18 greens. Banen regnes blandt Dubai's mest populære blandt almindelige golfspillere...

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

VIDEO: Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvilket gør landet til Asiens førende golfdestination. Se videoen og kom med på en rundtur i Amazing Thailand...

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai's nyeste golfbane, Dubai Hills, er blevet kåret som verdens bedste nye golfbane. Banen er designet, så den passer til den almindelige golfer, dvs. med brede fairways og et generelt spillevenligt layout...