Cypriotisk resort genåbner golfbane

Publiceret 05-10-2021

Med en solid pengetank som fundament har Costa Navarino i Grækenland de seneste 10 år udviklet sig til at være blandt Europas mest interessante golfdestinationer.  

Og når nogen tager teten, så har andre det med at følge efter. Rettes blikket mod den østlige ende af Middelhavet, så får man hurtigt øje på to resort, som i disse år tiltrækker sig masser af opmærksomhed. Det drejer sig foruden Costa Navarino om det cypriotiske golfresort Minthis Resort.

Og selvom det kræver privatfly og 10 timers flyvning at tilbagelægge afstanden mellem de to resorts, så må de alligevel siges at ligge i den samme del af verden og konkurrerer derfor også på sigt sandsynligvis om det samme kundeklientel.

Minthis Resort, Cypern

Artiklen her handler om den seneste udvikling på Minthis Resort, der helt præcist ligger helt yderst i den vestlige ende af Cypern.

 

CYPRIOTISK RESORT TÆT PÅ AT VÆRE FÆRDIG MED AMBITIØS UDVIDELSE

 

Minthis Resort har bl.a. vundet guldmedaljen blandt landets turiststeder i kategorien ’Golfturisme’. En pris resortet vandt, fordi Minthis har formået at tiltrække en hel ny type af turister til landet.

Siden 2017 har resortet været i gang med en omfattende renovering af golfbanen samt en udvidelse af resortet, der bl.a. har omfattet opførelsen af 40 nyopførte ferieboliger, The Suites med 2 soveværelser, egen terrasse eller gårdhave samt udsigt til golfbanen.

Alene renoveringen af golfbanen har kostet 35 mio. kr. De mange millioner er blevet brugt på at forbedre banens vandingsanlæg samt få anlagt nye og væsentlige større greens. Målet har været, at greens skal stå perfekt året rundt. For at lykkes med dette er de nye green-overflader efter USGA-standard (United States Golf Association) blevet tilsået med en særlige Bent Grass type, der passer perfekt til de klimatiske forhold på Cypern, hvor det især om sommeren kan blive særdeles varmt.

Desuden har man anlagt nye bunkers og redesignet en række af de eksisterende, og så har man fyldt dem op med sand fra Sahara.

Det er også blevet til et helt nyt golfhul. Hul 10, hvorfra man efter sigende skulle have den bedste udsigt af alle golfbaner på Cypern.  

 

 

Ved indgangen til den nye vintersæson har Minthis Resort meldt ud, at man er færdig med første del af udvidelsen, som på sigt også vil omfatte både villaer, en stor wellness spa samt en lille ’resort-bydel’, The Plateia Village Square, med loungeområder, små torvepladser, vinbarer, butikker og gallerier.

På billederne nedenfor ses de nye ferieboliger som er opført med udsigt til golfbanen.

                    

 

                    

                    

                    

 

 

 

Alle artikler

Race to Thailand rykker indendørs

Race to Thailand rykker indendørs

Den landsdækkende golfturnering kommer nu i en indendørs udgave, når Race to Thailand Indoor Winter Series den kommende vinter spilles i landets største indoor centre i Esbjerg, Aarhus og København...

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND: GolfersGlobe er ovenud begejstret for at kunne præsentere det bedste turneringsprogram nogensinde. Se hvor der spilles i 2022. Tilmeldingen er åben!

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Mucia: Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club fra den 1-8. april 2022. Turen arrangeres i samarbejde med Golfbreaks...

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

ALICANTE: Imponerende fem gange i træk er Las Colinas Golf & Country Club kåret som nummer 1 blandt Spaniens golfbaner...

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Catalunia 3: Pals og Palau-sator byder på nogle helt unikke oplevelser. De gamle, historiske byer oser af stemning og byder på ægte middelalderidyl...

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Catalunia 2: Tag til vinsmagning i gåafstand fra Empordà Golf Resort. Bodegaen Mas Geli producerer økologiske vine som smager himmelsk...