Costa Navarino offentliggøre nye billeder

Publiceret 01-08-2020

I Costa Navarino i Grækenland har man allerede to fantastiske golfbaner, men nu er to nye baner under opførsel. Banerne er designet af spanieren José María Olazábal og forventes at åbne i foråret 2022.

Det græske resort, som GolfersGlobe har besøgt ved flere lejligheder, har netop offentliggjort billeder af de første tilsåede fairways.

                                                

Læs også: Græsk golfresort anlægger to nye baner

            

José María Olazábal, der er banearkitekten bag de to nye golfbaner, kaldet Navarino Hills, har for nylig besøgt resortet for at følge udviklingen, og i en ny video (se link øverst i artiklen) fortæller den dobbelte majorvinder og Ryder Cup legende om de nye baner og om, hvordan han ser på mulighederne for Costa Navarino.

Alt det forberedende arbejde er gjort, hvilket bl.a. betyder anlæggelsen af et kæmpemæssigt vandreservoir på 428.000 m3 og herunder et omfattende vandings- og dræningssystem.

De to nye baner er placeret på et højtliggende klippeplateau - heraf navnet Navarino Hills - så det har været en kæmpemæssigt udfordring at nå dertil, hvor man har kunnet så det første græs på the West Course.

Ifølge resortet begynder tilsåningen af den anden bane, East Course indenfor kort tid.  

Fra de to nye baner har man en fantastisk udsigt ud over den historiske Navarino bugt og det omkringliggende landskab i Messinea.  

Med anlæggelsen af de to nye baner vil Costa Navarino råde over fire golfbaner, som foruden West og East Course også tæller The Dunes Course og The Bay Course.

Bay Course i Costa Navarino

Og med fire golfbaner går Costa Navarino fra at være det, som man vil betegne som et golfresort til at være en egentlig golf destination med et bredt udvalg af tilbud til de besøgende. Resortet opfører også to nye hoteller, så gæster i fremtiden kan vælge mellem 4 forskellige overnatningsmuligheder. Til resortet hører der et stort strandområde med en lækker 'beach front' restaurant, og det er også planen at tilbyde forskellige former for vandsportsaktiviteter. 

Læs mere om Costa Navarino, historien bag og om hele området i artiklen nedenfor, som vi skrev efter et besøg for et par år siden.   

                                           

Læs også: Costa Navarino - Europas nye golfdestination

              

Alle artikler

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

Rekordstor deltagelse i Ledreborg

Rekordstor deltagelse i Ledreborg

RACE TO THAILAND – PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Hele 108 deltagere stillede til start i Ledreborg Palace Golf Club, hvor vinderne satte ny rekord for bedste vinderscore…

Costa Navarino offentliggøre nye billeder

Costa Navarino offentliggøre nye billeder

Det græske 5-stjernede luksusresort er ved at anlægge to nye golfbaner under ledelse af José María Olazábal. Nu offentliggøres nye billeder samt video fra anlægsarbejdet...

Portugal jubler sammen med danskerne

Portugal jubler sammen med danskerne

Udenrigsministeriet har givet grønt lys og ny rejsevejledning åbner nu op for, at danskerne igen at rejse til Portugal. Hos Portugals Turistråd vækker det begejstring...

Imponerende scores i Sct. Knuds Golfklub

Imponerende scores i Sct. Knuds Golfklub

RACE TO THAILAND: Spillerne blev udfordret på det flotte anlæg i Sct. Knuds Golfklub på en dag, der bød på omskifteligt dansk sommervejr med masser af blæst...

Ny golfvideo skal kickstarte golfturismen

Ny golfvideo skal kickstarte golfturismen

SKOTLAND: På bagkant af Covid-19 lancerer VisitScotland nu en ny en golfvideo, som skal støtte landets golfturisme...