Belek er atter populær

Algarve, Portugal | Publiceret 25-03-2018

Hvis man skal tro det irske kølleudlejningsfirma ClubstoHire, så er Belek godt på vej til at genvinde positionen, som et af Europas førende golfmekka’er.

Efter flere år med nedgang i udlejningen af golfudstyr melder ClubstoHire nu atter om fremgang.

Stigningstal på 80 pct. på udlejning af køller og jern i årets første måneder vidner om, at golfspillerne igen har fokus rettet mod Belek.

Regnum Carya Golf, Belek

Og mens mange flyselskaber typisk kræver mellem 300-450 kr. hver vej for at transportere golfbag’en , så tilbyder ClubstoHire, at man på ugebais kan leje et sæt køller og jern i den seneste udgave fra bl.a. TaylorMade og Callaway til priser, der starter fra rundt regnet 260 kr.

Det betyder at golfspillere, der ikke ligefrem ligger og kæmper med fortsat at kunne kalde sig scratchspiller mange gange vælger at leje udstyret på destinationen.

Er man blot en smule magelig anlagt, så er fordelene til at få øje på. Man slipper først og fremmest for at slæbe det tunge golfgrej gennem lufthavnen. Og ved ankomst slipper man tilmed også for at stå og vente på golfkøllerne i afdelingen for ’Oversize luggage’.

Clubs to Hire i Faro, Portugal

I stedet kan man hente sin lejebil og trille forbi en af ClubstoHire’s butikker, som i dag findes på følgende 26 lokationer verden over:

Spanien: Alicante, Costa Dorada, Girona, Gran Canaria, Malaga, Murcia, Palma (Mallorca) og Tenerife

Portugal: Faro, Lissabon og Madeira

Cypern: Paphos

Marokko: Marrakesh

Sydafrika: Cape Town

Tyrkiet: Belek

Irland: Dublin

Skotland: Edinburgh

USA: Orlando, Florida og Scottsdale, Arizona

Australien: Sydney, Melbourne og Brisbane

ClubstoHire virker som et formbarometer på, hvor golfspillere søger hen, og i den sammenhæng er Belek ikke den eneste destination, hvor ClubstoHire oplever fremgang.

Morgado Golf Course, Algarve

Da det irske firma startede op tilbage i 2010 var en af de første destinationer Faro lufthavn på den portugisiske Algarvekyst. Her er ClubstoHire fortsat stærk repræsenteret, og det irske selskab har de seneste måneder oplevet markant fremgang i netop Portugal. Det samme har også været tilfældet på de to spanske destinationer i henholdsvis Alicante og Cadiz.

ClubstoHire oplever især stor interesse fra golfspillere fra lande som Tyskland, Irland og Holland. Selskabet oplyser, at der hvert år samlet set udlejes 80.000 sæt køller og jern. Alene butikken i Faro Lufthavn står for de 25.000 af bookingerne.

Alle artikler

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

Mange lod sig lokke af Stensballegaard

RACE TO THAILAND: Der stillede et talstærkt felt til start i Stensballegaard, hvor dagen sluttede af med præmieoverrækkelse, en masse flotte præmier og tre nye landsfinalehold...

Sponsoreret Flere vil have strøm på golfvognen

Flere vil have strøm på golfvognen

Danskerne køber golf elvogne, som aldrig før. Salget er eksploderet og forklaringen er ligetil, hvis man spørger Danmarks største forhandler...

Sponsoreret Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Ny sponsor står bag dansk opfindelse

Lucca Golf er ny sponsor ved Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. Det danske firma står bag opfindelsen, SWING TRAINER, som med success er blevet introduceret på det danske marked...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til marts 2021 sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand offentliggør plan for genåbning

Thailand er klar med plan, der gennem tre faser hen over sommeren vil åbne landet for udenlandske turister...

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

Masser af glade golfere i Blåvandshuk

RACE TO THAILAND - PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Stor tilslutning i Blåvandshuk, da årets udgave af RTT blev skudt igang...