Belek er atter populær

Algarve, Portugal | Publiseret 25-03-2018

Hvis man skal tro det irske kølleudlejningsfirma ClubstoHire, så er Belek godt på vej til at genvinde positionen, som et af Europas førende golfmekka’er.

Efter flere år med nedgang i udlejningen af golfudstyr melder ClubstoHire nu atter om fremgang.

Stigningstal på 80 pct. på udlejning af køller og jern i årets første måneder vidner om, at golfspillerne igen har fokus rettet mod Belek.

Regnum Carya Golf, Belek

Og mens mange flyselskaber typisk kræver mellem 300-450 kr. hver vej for at transportere golfbag’en , så tilbyder ClubstoHire, at man på ugebais kan leje et sæt køller og jern i den seneste udgave fra bl.a. TaylorMade og Callaway til priser, der starter fra rundt regnet 260 kr.

Det betyder at golfspillere, der ikke ligefrem ligger og kæmper med fortsat at kunne kalde sig scratchspiller mange gange vælger at leje udstyret på destinationen.

Er man blot en smule magelig anlagt, så er fordelene til at få øje på. Man slipper først og fremmest for at slæbe det tunge golfgrej gennem lufthavnen. Og ved ankomst slipper man tilmed også for at stå og vente på golfkøllerne i afdelingen for ’Oversize luggage’.

Clubs to Hire i Faro, Portugal

I stedet kan man hente sin lejebil og trille forbi en af ClubstoHire’s butikker, som i dag findes på følgende 26 lokationer verden over:

Spanien: Alicante, Costa Dorada, Girona, Gran Canaria, Malaga, Murcia, Palma (Mallorca) og Tenerife

Portugal: Faro, Lissabon og Madeira

Cypern: Paphos

Marokko: Marrakesh

Sydafrika: Cape Town

Tyrkiet: Belek

Irland: Dublin

Skotland: Edinburgh

USA: Orlando, Florida og Scottsdale, Arizona

Australien: Sydney, Melbourne og Brisbane

ClubstoHire virker som et formbarometer på, hvor golfspillere søger hen, og i den sammenhæng er Belek ikke den eneste destination, hvor ClubstoHire oplever fremgang.

Morgado Golf Course, Algarve

Da det irske firma startede op tilbage i 2010 var en af de første destinationer Faro lufthavn på den portugisiske Algarvekyst. Her er ClubstoHire fortsat stærk repræsenteret, og det irske selskab har de seneste måneder oplevet markant fremgang i netop Portugal. Det samme har også været tilfældet på de to spanske destinationer i henholdsvis Alicante og Cadiz.

ClubstoHire oplever især stor interesse fra golfspillere fra lande som Tyskland, Irland og Holland. Selskabet oplyser, at der hvert år samlet set udlejes 80.000 sæt køller og jern. Alene butikken i Faro Lufthavn står for de 25.000 af bookingerne.

Alle artikler

Vind et gavekort til Golf Experten

Vind et gavekort til Golf Experten

Post dit bedste feriebillede fra golfrejsen og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til Golf Experten. Det er nemt at deltage. Læs mere her...

The Open åbner gratis medlemsklub for golffans

The Open åbner gratis medlemsklub for golffans

Vil man være sikker på at få billet til The Open 2019 på Royal Portrush kan det være en god ide at melde sig ind i den nye The Open medlemsklub...

Praia D’El Rey er størst udenfor Algarvekysten

Praia D’El Rey er størst udenfor Algarvekysten

Med 33.000 bookede tee tider i årets første fem måneder oplever Praia D’El Rey massiv interesse. Resortet nyder godt af at råde over to af Portugals bedste golfbaner...

European Tour vil fremme golfsporten i Georgien

European Tour vil fremme golfsporten i Georgien

Tbilisi Hills Golf Resort er Georgiens eneste 18-hullers golfbane. Nu er resortet blevet en del af et eksklusivt selskab under European Tour Properties. De første danske golfspillere har allerede booket deres ophold...

PGA Catalunya åbner nyt hotel

PGA Catalunya åbner nyt hotel

Med åbningen af Lavida Hotel får golfspillere nu en ekstra mulighed for at booke 'Stay&Play' golfpakker på et af Spaniens førende golfresorts, PGA Catalunya Resort...

Græsk resort fortsætter ambitiøs udvikling

Græsk resort fortsætter ambitiøs udvikling

Det 5-stjernede Costa Navarino bygger nyt klubhus i forbindelse med resortets Robert Trent Jones bane. Klubhuset bliver noget verden ikke har set før...