Belek er atter populær

Algarve, Portugal | Publiceret 25-03-2018

Hvis man skal tro det irske kølleudlejningsfirma ClubstoHire, så er Belek godt på vej til at genvinde positionen, som et af Europas førende golfmekka’er.

Efter flere år med nedgang i udlejningen af golfudstyr melder ClubstoHire nu atter om fremgang.

Stigningstal på 80 pct. på udlejning af køller og jern i årets første måneder vidner om, at golfspillerne igen har fokus rettet mod Belek.

Regnum Carya Golf, Belek

Og mens mange flyselskaber typisk kræver mellem 300-450 kr. hver vej for at transportere golfbag’en , så tilbyder ClubstoHire, at man på ugebais kan leje et sæt køller og jern i den seneste udgave fra bl.a. TaylorMade og Callaway til priser, der starter fra rundt regnet 260 kr.

Det betyder at golfspillere, der ikke ligefrem ligger og kæmper med fortsat at kunne kalde sig scratchspiller mange gange vælger at leje udstyret på destinationen.

Er man blot en smule magelig anlagt, så er fordelene til at få øje på. Man slipper først og fremmest for at slæbe det tunge golfgrej gennem lufthavnen. Og ved ankomst slipper man tilmed også for at stå og vente på golfkøllerne i afdelingen for ’Oversize luggage’.

Clubs to Hire i Faro, Portugal

I stedet kan man hente sin lejebil og trille forbi en af ClubstoHire’s butikker, som i dag findes på følgende 26 lokationer verden over:

Spanien: Alicante, Costa Dorada, Girona, Gran Canaria, Malaga, Murcia, Palma (Mallorca) og Tenerife

Portugal: Faro, Lissabon og Madeira

Cypern: Paphos

Marokko: Marrakesh

Sydafrika: Cape Town

Tyrkiet: Belek

Irland: Dublin

Skotland: Edinburgh

USA: Orlando, Florida og Scottsdale, Arizona

Australien: Sydney, Melbourne og Brisbane

ClubstoHire virker som et formbarometer på, hvor golfspillere søger hen, og i den sammenhæng er Belek ikke den eneste destination, hvor ClubstoHire oplever fremgang.

Morgado Golf Course, Algarve

Da det irske firma startede op tilbage i 2010 var en af de første destinationer Faro lufthavn på den portugisiske Algarvekyst. Her er ClubstoHire fortsat stærk repræsenteret, og det irske selskab har de seneste måneder oplevet markant fremgang i netop Portugal. Det samme har også været tilfældet på de to spanske destinationer i henholdsvis Alicante og Cadiz.

ClubstoHire oplever især stor interesse fra golfspillere fra lande som Tyskland, Irland og Holland. Selskabet oplyser, at der hvert år samlet set udlejes 80.000 sæt køller og jern. Alene butikken i Faro Lufthavn står for de 25.000 af bookingerne.

Alle artikler

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Danske Lucas Bjerregaard åbner golfakademi hos Dom Pedro Hotels & Golf Collection på den portugisiske algarvekyst. Hør hvad den danske tourspiller siger om det nye akademi...

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

VIDEO: Den portugisiske ø, Madeira, som ligger ud fra Marokkos kyst, er meget mere end et rejsemål kun for naturelskere. Øen byder på nogle rigtig flotte golfbaner. Læs mere på linket her...

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Arabian Ranches Golf Club genåbner efter en større renovering med omlæggelse af samtlige 18 greens. Banen regnes blandt Dubai's mest populære blandt almindelige golfspillere...

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

VIDEO: Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvilket gør landet til Asiens førende golfdestination. Se videoen og kom med på en rundtur i Amazing Thailand...

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai Hills kåret som ‘World’s Best New Course’.

Dubai's nyeste golfbane, Dubai Hills, er blevet kåret som verdens bedste nye golfbane. Banen er designet, så den passer til den almindelige golfer, dvs. med brede fairways og et generelt spillevenligt layout...

Yas Links Abu Dhabi vinder fornem pris

Yas Links Abu Dhabi vinder fornem pris

Yas Links Abu Dhabi kåret som bedste golfoplevelse i UAE. I artiklen vises en præsentationsvideo fra Abu Dhabi, hvor flere kendte golfpersonligheder taler varmt for et besøg i ørken-emiratet...