60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

Pattaya, Thailand | Publiceret 18-03-2020

Hvert år rejser langt over 100.000 danskere på ferie til Thailand, og som resten af verdenen er Thailand derfor også hårdt ramt af den aktuelle COVID-19 situation.

Men midt i en svær tid er der dog lidt at glæde sig over. Det som populært kaldes for Det Thailandske Turistkontor (Tourism Authority of Thailand (TAT)) kan nemlig i år fejre 60 års jubilæum.

I forbindelse med jubilæet gøres der fra TAT’s side forskellige tiltag for at minde os alle sammen om, hvilket fantastisk rejseland Thailand er. Senest er der udgivet en kort video, som på en smuk og nuanceret måde giver et billede af Thailand som feriedestination.

                                                               

Se den flotte video på linket øverst på siden 

                           

Indtil den aktuelle COVID-19 situation normaliseres lyder det officielle budskab fra Tourism Authority of Thailand:

‘We just want to say - "Thank you for holding Thailand dear to your heart"

 

 

Herhjemme kom meldingen i dag om, at mange golfklubber nu ser sig nødsaget til at lukke helt ned for en periode. Den alvorlige situation kan i sidste ende også få indflydelse på sommerens afvikling af 'Race to Thailand – presented by GolfersGlobe'.

Mens vi afventer, hvordan fremtiden kommer til at se ud, kan vi opfordre til at tage et kig her på 2019-udgaven af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe.

                                                        

På linket HER har vi samlet lidt indtryk fra sommeren 2019

                       

Tourism Authority of Thailand (TAT) blev stiftet i 1960 og var landets første officielle organisation, som havde som formål at promovere Thailand som turistdestination. I dag samarbejder GolfersGlobe med TAT og Thai Airways om afviklingen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe. 

Alle artikler

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...

Sir Nick Faldo designer en sand perle

Sir Nick Faldo designer en sand perle

19. hul får ny betydning ved nyåbnet golfhul i Vietnam. Se det fantastiske golfhul i artiklen her...