Danmarks førende golfrejsesite

50 lande og mere end 100 destinationer verden over

Mere end 2.500 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Destinationer Cambodia

Om Cambodia

Sammenligner man Cambodia med nabolandende, Vietnam og Thailand, er der ikke tale om nogen stor turistdestination, når det gælder golfrejser og golfturisme.

Men det betyder ikke, at Cambodia ikke er værd at besøge. Siem Reap i det nordvestlige hjørne er det sted, hvor man finder de bedste golfbaner, Angkor Golf Resort og Phokeethra Country Club.

Siem Reap er sammen med hovedstaden Phnom Penh hoveddestinationerne for det meste turisme i Cambodia. Det er i Siem Reap, at man kan opleve Angkor Wat tempelkompleks (verdens ottende vidunder opført i det 12. århundrede), der ligger dybt inde i junglen og som er Cambodias største seværdighed. Området omkring Angkor Wat er i øvrigt enormt og rummer 50 historiske templer og klostre.

Cambodia, der ligger blot en times flyvning fra Bangkok, har en lang og dramatisk historie, hvor De Røde Khmerer og Pol Pot i 1970’erne (1975-1979) styrede landet på brutal vis. Men landet har også fællestræk med franskmændenes kolonistyre i Indokina og mange steder ses der i arkitekturen velbevarede beviser på ’the french connection.’

På landsplan findes der ikke meget mere end et dusin golfbaner, og golfsporten er så ung i Cambodia at Cambodia Golf & Country Club (1997) var landets første golfklub.

Den bedste årstid at rejse til Cambodia på en golfferie er fra november til april, hvor der falder mindst regn og temperaturen er stabil på mellem 25-30 grader. Fra maj til oktober vil man kunne opleve kraftige monsunvinde, masser af nedbør og høj luftfugtighed.