Vind et golfophold for 2 personer

Sydvest, England | Publiseret 26-10-2017

VINDEREN ER TRUKKET - FØLG MED PÅ GOLFERSGLOBE.COM OG PÅ VORES FACEBOOK SIDE, HVOR DER LØBENDE BLIVER UDLODDET SPÆNDENDE GOLFOPHOLD.

Drømmer du om at prøve en, for mange danskere, ny og spændende golfdestination, og er du vild med linksgolf, så har du her chancen for at få alle drømmene opfyldt.

GolfersGlobe udlodder nemlig nu et 2-nætters ophold på Trevose Golf Hotel, der ligger i forbindelse med Trevose Golf & Country Club i den nordlige del ende af Cornwall.

Vi befinder os altså i det sydvestlige hjørne af England, hvor man også finder en sammenslutning (Atlantic Links) af 5 fantastiske golfklubber og i alt 6 golfbaner. Som en del af oplevelsen skal du spille fem af banerne, hvis du bliver den heldige vinder. Banerne kan du læse mere om nedenfor.  

                                                                                                             

Læs nederst på siden, hvordan du kan vinde et golfophold på Trevose Golf & Country Club inkl. 5 runder golf for 2 personer på 5 forskellige linksbaner

                                        

I Trevose Golf & Country Club findes der mulighed for at bo i små lejligheder eller hvis man er større grupper i lodges, som ligger lige ved golfbanen. Til resortet hører der også nogle særdeles gode træningsfaciliteter.  

Trevose Golf & Country Club fungerer som et miniresort med både tennisbaner, poolområde og restaurant og bar i klubhuset, som både er åben til morgenmad, frokost og aftensmad.

Der er masser af liv og god stemning i klubhuset, hvor baren holder længe åben, så man inden sengetid tilmed også kan få sig en nightcap og få vendt dagens golfrunde for en sidste gang.

Fra Trevose er der ikke langt til den lille hyggelige havneby, Padstow. Om sommeren summer byen af liv, hvor man kan finde et bredt udvalg af hoteller, barer og restauranter.

Trevose er sådan et sted, hvor mange vender tilbage til igen og igen. Serviceniveauet og gæstfriheden er i top og lige uden for døren ligger en af topklasse golfbane.

Trevose Golf & Country Club byder på noget af det bedste linksgolf i hele England. The Championship Course inkluderer nogle dramatiske og kystnære golfhuller, hvor vinden ofte giver spillerne masser af udfordringer.

Der er tale om et vidunderligt golfanlæg, som indenfor de seneste år har fået en makeover af de kendte golfbanearkitekter Mackenzie & Ebert, som også har været involveret i arbejde på The Open banerne Turnberry, Carnoustie og Royal Portrush. 

Den næste bane som indgår i Atlantic Links sammenslutningen, er Royal North Devon Golf Club. Banen er fra 1864 og dermed en af Englands ældste golfbane.

Burnham & Berrow i Somerset, Saunton Golf Club i North Devon og St Enodoc Golf Club i Cornwall er de øvrige baner, som vinderen kan se frem til at spille.

Banerne er af forskellig karakter, men alle sammen byder de på nogle fantastiske linksoplevelser, ofte med Atlanterhavet som en både flot og dramatisk baggrundskulisse.

 

Klik på hver enkelt bane ovenfor for at læse mere og se masser af flotte billeder og læs også GolfersGlobe’s miniguide til det sydvestlige hjørne af England. 

                                                                                     

Kunne du tænke dig at komme afsted på en golfferie til Trevose Golf & Country Club - 5 nætter (heraf 2 nætter på Royal & Fortescue Hotel) - 5 runder golf - fly og billeje fra kun 9.895,- så klik her for bestille et REJSETILBUD.

                             

Du kan også VINDE ET GOLFOPHOLD ved at tilmelde dig vores NYHEDSAGENT på GolfersGlobe.com (KLIK HER) og samtidig gå til vores Facebook side og tagge hvem du vil rejse sammen med. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om:

- 2 overnatninger for 2 pers. i standard dobbeltværelse i Trevose Golf & Country Club
- 5 green fee pr. person på følgende baner Burnham & Berrow, Saunton (East or West Course), Royal North Devon, St Enodoc & Trevose.

Bemærk: Præmien inkluderer ikke fly, billeje og forplejning.

Vinderen trækkes den 4. november 2017 og får direkte besked via email. Vinderen offentliggøres samtidig på vores Facebook side

                               

Vil du have inspiration til golfferien og samtidig have mulighed for at vinde golfophold til udenlandske resorts og green fee billetter til danske golfbaner, så tilmeld dig vores nyhedsagent, så modtager du nyheder fra os 1-2 gange om måneden.

Alle artikler

Guide til Portugals bedst bevarede hemmelighed

Guide til Portugals bedst bevarede hemmelighed

Tag med på en rejse til det østlige hjørne af Algarvekysten, hvor der er langt mellem turisterne, men hvor der til gengæld venter masser af store rejseoplevelser...

Video: Her afsløres Sotograndes storhed

Video: Her afsløres Sotograndes storhed

San Roque hører blandt Spaniens bedste golfresorts. Området er eksklusivt og det samme er golfbanerne. Men green fee priserne er til gengæld særdeles imødekommende. Klik her for at se priser...

Indled golfsæsonen i græske Costa Navarino

Indled golfsæsonen i græske Costa Navarino

Turnering: Deltag i Messinia Pro-Am, der spilles på Grækenlands mest eksklusive golfresort, som tilmed er kåret som European Golf Resort of the Year 2017...

Thailand tiltrækker flere luksusrejsende

Thailand tiltrækker flere luksusrejsende

VIDEO: Der blæser nye vinde over Thailand, som er godt igang med at etablere sig som Asiens førende luksusdestination. Flot video viser nye sider af Thailand...

Prisregn til skotske golfresorts

Prisregn til skotske golfresorts

Skotland er andet end St Andrews eller Trump International Golf Links Scotland ved Aberdeen. Bedste golfoplevelse får man, ifølge skotterne selv, på Gleneagles...

Alcanada oplever stigende popularitet

Alcanada oplever stigende popularitet

En af Mallorcas bedste golfbaner oplever stigende popularitet og har etableret sig som en ‘must-play’ bane for golfspillere, der besøger Mallorca...