Vind et golfophold for 2 personer

Sydvest, England | Publiseret 21-09-2017

Drømmer du om at prøve en, for mange danskere, ny og spændende golfdestination, og er du vild med linksgolf, så har du her chancen for at få alle drømmene opfyldt.

GolfersGlobe udlodder nemlig nu et 2-nætters ophold på Trevose Golf Hotel, der ligger i forbindelse med Trevose Golf & Country Club i den nordlige del ende af Cornwall.

Vi befinder os altså i det sydvestlige hjørne af England, hvor man også finder en sammenslutning (Atlantic Links) af 5 fantastiske golfklubber og i alt 6 golfbaner. Som en del af oplevelsen skal du spille fem af banerne, hvis du bliver den heldige vinder. Banerne kan du læse mere om nedenfor.  

                                                                                                             

Læs nederst på siden, hvordan du kan vinde et golfophold på Trevose Golf & Country Club inkl. 5 runder golf for 2 personer

                                        

I Trevose Golf & Country Club findes der mulighed for at bo i små lejligheder eller hvis man er større grupper i lodges, som ligger lige ved golfbanen. Til resortet hører der også nogle særdeles gode træningsfaciliteter.  

Trevose Golf & Country Club fungerer som et miniresort med både tennisbaner, poolområde og restaurant og bar i klubhuset, som både er åben til morgenmad, frokost og aftensmad.

Der er masser af liv og god stemning i klubhuset, hvor baren holder længe åben, så man inden sengetid tilmed også kan få sig en nightcap og få vendt dagens golfrunde for en sidste gang.

Fra Trevose er der ikke langt til den lille hyggelige havneby, Padstow. Om sommeren summer byen af liv, hvor man kan finde et bredt udvalg af hoteller, barer og restauranter.

Trevose er sådan et sted, hvor mange vender tilbage til igen og igen. Serviceniveauet og gæstfriheden er i top og lige uden for døren ligger en af topklasse golfbane.

Trevose Golf & Country Club byder på noget af det bedste linksgolf i hele England. The Championship Course inkluderer nogle dramatiske og kystnære golfhuller, hvor vinden ofte giver spillerne masser af udfordringer.

Der er tale om et vidunderligt golfanlæg, som indenfor de seneste år har fået en makeover af de kendte golfbanearkitekter Mackenzie & Ebert, som også har været involveret i arbejde på The Open banerne Turnberry, Carnoustie og Royal Portrush. 

Den næste bane som indgår i Atlantic Links sammenslutningen, er Royal North Devon Golf Club. Banen er fra 1864 og dermed en af Englands ældste golfbane.

Burnham & Berrow i Somerset, Saunton Golf Club i North Devon og St Enodoc Golf Club i Cornwall er de øvrige baner, som vinderen kan se frem til at spille.

Banerne er af forskellig karakter, men alle sammen byder de på nogle fantastiske linksoplevelser, ofte med Atlanterhavet som en både flot og dramatisk baggrundskulisse.

 

Klik på hver enkelt bane ovenfor for at læse mere og se masser af flotte billeder og læs også GolfersGlobe’s miniguide til det sydvestlige hjørne af England. 

                                                                                     

Kunne du tænke dig at komme afsted på en golfferie til Trevose Golf & Country Club - 5 nætter (heraf 2 nætter på Royal & Fortescue Hotel) - 5 runder golf - fly og billeje fra kun 9.895,- så klik her for bestille et REJSETILBUD.

                             

Du kan også VINDE ET GOLFOPHOLD ved at gå til forsiden for at tilmelde dig NYHEDSBREVET på GolfersGlobe.com. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om:

- 2 overnatninger for 2 pers. i standard dobbeltværelse i Trevose Golf & Country Club
- 5 green fee pr. person på følgende baner Burnham & Berrow, Saunton (East or West Course), Royal North Devon, St Enodoc & Trevose.

Bemærk: Præmien inkluderer ikke fly, billeje og forplejning.

Vinderen trækkes den 14. oktober 2017 og får direkte besked via email. Vinderen offentliggøres samtidig på vores Facebook side

                               

Vil du have inspiration til golfferien og samtidig have mulighed for at vinde golfophold til udenlandske resorts og green fee billetter til danske golfbaner, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det udsendes 1-2 gange om måneden.

Alle artikler

Vind et golfophold for 2 personer

Vind et golfophold for 2 personer

Vind et golfophold bestående af 2 nætter for 2 personer, på Trevose Golf & Country Club samt 5 runder golf på 5 forskellige engelske linksbaner. Klik her for at læse, hvordan du vinder...

Video afslører nye sider af islandsk golf

Video afslører nye sider af islandsk golf

De to svenske fotografer Eric Karlsson & Jacob Sjöman har besøgt Island og indfanget magien fra tre af østatens bedste golfbaner. Se den flotte video her...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

Det danske bagagehåndteringsfirma, VALiZO, tilbyder nu at afhente kuffert og golfbag på hjemmeadressen, så flyrejsende kan starte golfferien uden stress...

Banen med det sorte vulkansand fylder 30 år

Banen med det sorte vulkansand fylder 30 år

VIDEO: Golf del Sur på Tenerife udmærker sig ved at have sort sand i bunkers og fremstår her 30 år efter åbningen, som et smukt og spændende golfanlæg. En must-play bane, hvis golfferien går til Tenerife...

Drømmegolf på en schweizisk alpetop

Drømmegolf på en schweizisk alpetop

I 2018 kan Schweiz's ældste golfklub, Engadine Golf Club, fejre 125 års jubilæum. GolfersGlobe blev begejstret ud over det sædvanlige, da vi besøgte klubbens 2 golfbaner...

Video: Eventyret venter i Chiang Mai

Video: Eventyret venter i Chiang Mai

Se her hvorfor du bør overveje at tage til Chiang Mai i Nordthailand på en golfferie. Ny video går bagom et af Thailands mest spændende rejsemål...