Belek er atter populær

Algarve, Portugal | Publiseret 25-03-2018

Hvis man skal tro det irske kølleudlejningsfirma ClubstoHire, så er Belek godt på vej til at genvinde positionen, som et af Europas førende golfmekka’er.

Efter flere år med nedgang i udlejningen af golfudstyr melder ClubstoHire nu atter om fremgang.

Stigningstal på 80 pct. på udlejning af køller og jern i årets første måneder vidner om, at golfspillerne igen har fokus rettet mod Belek.

Regnum Carya Golf, Belek

Og mens mange flyselskaber typisk kræver mellem 300-450 kr. hver vej for at transportere golfbag’en , så tilbyder ClubstoHire, at man på ugebais kan leje et sæt køller og jern i den seneste udgave fra bl.a. TaylorMade og Callaway til priser, der starter fra rundt regnet 260 kr.

Det betyder at golfspillere, der ikke ligefrem ligger og kæmper med fortsat at kunne kalde sig scratchspiller mange gange vælger at leje udstyret på destinationen.

Er man blot en smule magelig anlagt, så er fordelene til at få øje på. Man slipper først og fremmest for at slæbe det tunge golfgrej gennem lufthavnen. Og ved ankomst slipper man tilmed også for at stå og vente på golfkøllerne i afdelingen for ’Oversize luggage’.

Clubs to Hire i Faro, Portugal

I stedet kan man hente sin lejebil og trille forbi en af ClubstoHire’s butikker, som i dag findes på følgende 26 lokationer verden over:

Spanien: Alicante, Costa Dorada, Girona, Gran Canaria, Malaga, Murcia, Palma (Mallorca) og Tenerife

Portugal: Faro, Lissabon og Madeira

Cypern: Paphos

Marokko: Marrakesh

Sydafrika: Cape Town

Tyrkiet: Belek

Irland: Dublin

Skotland: Edinburgh

USA: Orlando, Florida og Scottsdale, Arizona

Australien: Sydney, Melbourne og Brisbane

ClubstoHire virker som et formbarometer på, hvor golfspillere søger hen, og i den sammenhæng er Belek ikke den eneste destination, hvor ClubstoHire oplever fremgang.

Morgado Golf Course, Algarve

Da det irske firma startede op tilbage i 2010 var en af de første destinationer Faro lufthavn på den portugisiske Algarvekyst. Her er ClubstoHire fortsat stærk repræsenteret, og det irske selskab har de seneste måneder oplevet markant fremgang i netop Portugal. Det samme har også været tilfældet på de to spanske destinationer i henholdsvis Alicante og Cadiz.

ClubstoHire oplever især stor interesse fra golfspillere fra lande som Tyskland, Irland og Holland. Selskabet oplyser, at der hvert år samlet set udlejes 80.000 sæt køller og jern. Alene butikken i Faro Lufthavn står for de 25.000 af bookingerne.

Alle artikler

NYT gratis golfrejsemagasin!

NYT gratis golfrejsemagasin!

Klik her for at læse vores nye rejsemagasin. Få masser af inspiration til golfferien og vind flotte ophold på enten det 5-stjernede græske Costa Navarino eller i England med spil på tre The Open baner....

Legendarisk Skagen hotel lancerer ny video

Legendarisk Skagen hotel lancerer ny video

GOLFOPHOLD: Er du ved at planlægge sommerferien og overvejer du at tage en weekendtur til Skagen med overnatning på Ruths Hotel kombineret med en runde golf i Hvideklit, så se med her...

Nyt Tom Fazio mesterværk åbner i Irland

Nyt Tom Fazio mesterværk åbner i Irland

Irlands måske bedste golfbane åbner i denne måned. Læs mere om Tom Fazio's mesterværk, som allerede nævnes som kommende Ryder Cup bane...

Ballyliffin er vært for dette års Irish Open

Ballyliffin er vært for dette års Irish Open

VIDEO: Europatouren kommer til det nordlige Irland, når der spilles Irish Open. Se hvilket fantastisk golfanlæg, der venter spillerne...

Søren Kjeldsen roser tyrkisk golfresort

Søren Kjeldsen roser tyrkisk golfresort

PGA National Turkey Antalya Golf Club fik rosende ord med på vejen efter at Kjeldsen, sammen med sine drenge, for nylig besøgte det tyrkiske golfresort...

Video: Mallorca's Michelin-restauranter

Video: Mallorca's Michelin-restauranter

Mallorca-guiden abcMallorca har lavet en flot video, der præsenterer det ypperligste indenfor Mallorca's gastronomi. Se med her...